Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha kapnál egy rajzot egy nőtől, azzal a felirattal, hogy csak szimplán boldog légy?
Figyelt kérdés
1. Tetszik a nő
2. Nem tetszik a nő
2015. júl. 1. 22:58
1/5 anonim válasza:
ha csatol hozzá 20e akkor tetszene
2/5 A kérdező kommentje:
Az nem kevés? Xd
2015. júl. 1. 23:01
3/5 anonim válasza:
Körbenéznék, hogy nem-e szívat valaki. Én nem bízok az ilyen "női kedvességekben", általában az ilyen tettek mögött valami hátsó szándék szokott lapulni. Tudom, hogy miről beszélek, naivságomnak köszönhetően átéltem már néhány ilyen "jólelkű kedvességet" a nőktől.
4/5 opened paradise válasza:
Mosolyognék,majd megkérdezném,hogy miért.
Mindkettőnél.
5/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy tetszik-e vagy sem,örülnék neki nagyon.DE ilyen nem létezik a valóságban,vagyis velem biztosan nem...
A jóképűekhez biztos odamennek a nők,na de hozzám nem hinném.Soha nem történt velem ilyen,egyetlen nő sem érdeklődött még felém,szóval ebben az életemben nem valószínű ilyesmi...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!