Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lányismerősöm nekem ezt mondta:Légy rossz, mert a jókkal mindig csak kitolnak! A lányok hiába mondják, hogy nekik a rendes jó fiú kell, holott pont az ellenkezőjét keresik és szeretnek bele. Véleményetek?
Tudod milyen fiú kell:
Magabiztos, önbizalommal teli, domináns, vonzó stílusú, viselkedésű, testbeszédű.
Ha nincsenek meg a fenti tulajdonságaid, akkor fix hogy nem vagy jó a nőknél, nem találsz nőt, stb.
Ha megvannak, akkor komoly esélyed van rá, hogy mindig lesz nőd, ha akarsz. Egyszerűen legyenek meg a fenti tulajdonságaid.
Rám akárhogy is nézem, nem igaz, és ezt a párválasztásom is alátámasztja (kifejezetten rendes, aranyos barátom van). Kicsit sem hiszem, hogy egyedüli kivétel lennék.
Azt meg sosem értettem, hogy mi a jó abban, hogy ha egy pasi domináns, én abban a pillanatban dobnám ki, ha kicsit is érezném, hogy nem kezel teljesen egyenrangú félként.
5:
Ajjaj. Nem. A testbeszéd azt jelenti, hogy olyan a testtartásod, az arckifejezésed, a nézésed, ami magabiztosságot sugároz magából, ami azt az üzenetet küldi a nők számára hogy tökös vagy és annak is érzed magad és olyan, ami bejön a nőknek.
"azt az üzenetet küldi a nők számára hogy tökös vagy és annak is érzed magad"
Istenem, mennyire jókat szoktam röhögni az ilyeneken...:D
9:
A nők nem a kinézetre indulnak be úgy, mint a férfiak. Ha így lenne, akkor az egymásnak megtetsző emberek kb. 10 másodperc után egymásnak eshetnének az utcán. És hogy nem így történik, az nem a férfiakon múlik, hanem a nőkön.
Amennyire egy férfinak attól áll fel, ha meglát egy szép nőt és annak a szép nőnek a csinos arcát, kerek mellét, jó seggét, feszes bőrét; ugyanannyira egy nő attól nedvesedik első sorban, ha olyan férfivel találkozik, aki magabiztos, önbizalommal teli, nők számára vonzó stílusa, testbeszéde van és a legfontosabb, hogy tudja mit kell mondani a nőknek ahhoz, hogy nedvesedjen a bugyijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!