Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lányismerősöm nekem ezt mondta:Légy rossz, mert a jókkal mindig csak kitolnak! A lányok hiába mondják, hogy nekik a rendes jó fiú kell, holott pont az ellenkezőjét keresik és szeretnek bele. Véleményetek?
Nekem hiába magyarázod, mivel nő vagyok, és pontosan tudom, hogy ÉN mire nedvesedem, és NEKEM mi kell.
Tény, hogy nem vagyok annyira vizuális, mint a férfiak, de kicsit sem érdekelnek az általad felsorakoztatott dolgok sem.
Nem akarom megsérteni a szabad akaratnyilvánításhoz való jogodat, pusztán ezt mondom:
Nem mi döntjük el, hogy mire izgulunk fel. A férfiak fele hiába mondja azt, hogy ő érett, okos, művelt, intelligens, független nőt szeretne. Az ösztönei nem ezt mondják. A farka nem a nő műveltségére, függetlenségére áll fel, hanem az arcára, bőrére.
A nők sem a kedves, rendes, udvarias, művelt, férfiakra nedvesednek, hanem a férfi stílusára, viselkedésére, határozottságára, magabiztosságára, beszédére.
És most a férfiak és a nők 80-90%-áról beszéltem. Természetesen ettől lehetnek eltérések, de az életemben megtapasztalt nagy számok mondatják velem a fentieket. Nem te döntöd el hogy mire nedvesedsz. Nem én döntöm el hogy mire áll fel a farkam. Az ösztöneink döntetik el velünk, jórészt ahogyan születünk és kisebb részt ahogyan szocializálódunk.
Ha akarnék, mától nem kívánhatnék nagymamákat, vagy kislányokat, mert nem állna fel rájuk a farkam, hiszen nem én irányítom ezt. Ugyanúgy te sem kívánhatnál meg szexuálisan senkit saját döntésed alapján, mert ez a tudatos éneden kívül álló dolog.
"Nem te döntöd el hogy mire nedvesedsz. "
Senki nem állította ezt.
De attól még jól tudom, hogy mire nedvesedem, és még mindig nem arra, amire te állítod, hogy nedvesednek a nők. Nem tehetek róla, ez van. Hiába írod le 1000x, meg magyarázod, hogy ösztön, akkor sem így van nálam, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel. Ennyi.
Rendben. Akkor eltérnek az élettapasztalatink. Nekem így zajlott az életem:
Amikor a külsőmön, vagy vagyoni helyzetemen javítva próbáltam több/jobb nőkhöz jutni, azzal általában kudarcot vallottam. Persze kis részben számít a pénz és a kinézet is (10%, 30% mondjuk), de nem ezek a döntőek a nőknél.
Mikor a hozzáállásomat és a belső tulajdonságaimat változtattam meg, valamiért pedig pozitív irányba indult el az egész életem ilyen téren. Amikor magabiztosabb lettem, nőtt az önbizalmam, én váltam a domináns, irányító féllé, amikor a nőket megfigyelve változtattam a stílusomon, testbeszédemen, viselkedésemen, akkor valamiért sokkal több nőm lett, mint korábban valaha. Én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!