Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetek biztos hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek biztos hogy nem kapok el semmit majd a jegyesemtől/feleségemtől?

Figyelt kérdés
Én a gumit preferálom de sokan a gógyszert.Sok lány óvszer nélkül dug a barátjával merthogy fogamzásgátlót szed. Nos én nem dugtam még gumi nélkül(tehát az egészségemben ilyen téren biztos vagyok) de mi lesz később? ha összejövök valakivel akivel hosszútávra tervezek meg gyereket szeretnék től... akkor küldjem kivizsgálásra?Ki garantálja hogy az előző hapsijától nem kapott el semmit (HIV vírusra gondolok)mert ugye akkor csak arra koncentrált hogy gyereke ne legyen....

2015. szept. 2. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10: Gumi nélkül is sok betegséget el lehet kapni, erről is van infó a megadott weboldalamon.
2015. szept. 3. 23:49
 12/16 A kérdező kommentje:
költőnő jelentettem a válaszodat amit egy (burkolt) hirdetésnek vettem.....annak nem itt van a helye
2015. szept. 4. 00:05
 13/16 Költőnő? ***** válasza:

hirdetésnek?:)) Hahhaahha, hát vannak itt bajok:)

Akkor segítek értelmezni. Számomra az jött le a válaszodból, hogy jelenleg nincs nő az életedben, a kérdésben pedig jegyesről, feleségről beszélsz. Javíts ki, ha tévednék, de tudtommal utóbbihoz kell egy párkapcsolat.

Értelemszerűen nem magamra, nem másra céloztam, hanem arra, h olyan dolgon kattogsz, aminek az alapja sincs meg.

Ezen mi a hirdetés?

Sírok rajtad, komolyan xd

2015. szept. 4. 08:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Már az elején is gyanús volt, de ezután egyértelmű, hogy a kérdezőnek nem a nemi betegségek miatt kellene aggódnia.
2015. szept. 4. 08:37
 15/16 A kérdező kommentje:

látom a labdát nem lehet lecsapni mert csak akkor kap elismerést az ember ha veszik a lapot

nomármost kaptam egy leszólást de túl olcsó lett volna azzal kontrázni hogy márpedig ennyi meg annyi nőm volt és ha éppen nincs semennyi időbe nem telne szereznem...ehelyett "ez most tényleg azt hiszi segíteni kell rajtam akárcsak tanáccsal (szerezzek egy nőt izgulás előtt) mert amúgy nem lépnék egyről a kettőre , aztán kettőről a háromra?

2015. szept. 4. 19:26
 16/16 A kérdező kommentje:

nem szeretem az olyan embereket akik bizonyos dolgokat lebecsülnek, bizonyos dolgokat túlbecsülnek.....ha valaki mindenáron szexelni akkor az csak pár ezer forint kérdése.....ez a nagy büdös igazság (és itt nem a prostikra gondolok hanem mittudomén koktélra, finom vacsira meghívás stb)

akik nem értek el sokat az életben azok szeretik a szexet egy jutalomnak elismerésnek titulálni ami mögött annyi munka meg kitartás van (szerintük)mint egy diploma vagy legalább jogsi mögött de a valóságban annyi idő és ráfordítás kell érte mintha valaki csak az ecserire menne ki shoppingolni.

2015. szept. 4. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!