Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hätso szándék, mi lenne az?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hätso szándék, mi lenne az? Csak nekünk gyanus?

Figyelt kérdés

A párom ès az exe uj pasija kollégák.

Tudni kekk,hogy az exxel a párom anno 3evig járt,együtt 3ltek, a nő gyűrűt,gyereket akart a pasimtol, de a párom éppen ezek miatt szakitott.

Ez után a kapcsolat után jött össze velem,akivel,mint elmondta a fent enlitetteket is eltudja képzelni :)

Nos, DE van egy fura szitu,amit egyikünk sem tud hova tenni.

Az exe pasija mistansäg segitőkèsz bent a melohelyen a párommal szemben.

Pl oárom vett egy uj telefont ès mivel a férfinak is olyanja van,ezért felajánlja a segitségét a telefon kezelésében,ami ugye most jol jön a páromnak,mert elég bonyolult a telefon.

Noos ès haverkodik a pasimmal a srác.

Pl. Irta állitolag ma neki smsben,hogy bár ő holnap szabadnapos,de szivesen bemegy ès megmutatja a pasimnak,hogy hogyab kell a telefon alkalmazåsait összerakni a laptopjával.

Emlitettem a páromnak,hogy nekem ez a hirtelen jött nagy kedvesség gyanús...

Mondta,hogy neki is, de amig segit ès nem vesz észre semmit addig szivesen fogadja a segitsègèt, de mobdts hogy nem hagyja ott nála sem a telefonját sem a laptopjät...

Szoval nekünk fura ez:

Ki az az udiota, aki pusztán kedvességből vemegy a szabadnapján ès segit a barátnője exének valamiben???

Mondogatom a páromnak,hogy èpitse le a pasit, de Ő azt nobdja hogy amig segit ê semmi más gyanus nincs addig ,,maradjon,,, mert ha valami rosszat akar ugyisbkiderül.

Sok mindenre gobdoltam...arra hogy pont a csaj akarja hogy a pasik joban legyenek,mert pl. Akkor a pärom féltékeny lesz ès visszamegy hozzá stb.

De szerintem az ex nő mèg mindif akarnä a pasimat,tekintve hogy alapbol a pätom hagyta el anno

2015. szept. 1. 23:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

lelőjem a poént, vagy hagyjalak tovább forrni a saját levedben?

22F

2015. szept. 2. 09:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Lődd le!!!
2015. szept. 2. 09:57
 13/16 anonim ***** válasza:
még annyit kérdeznék, hogy a telefonon kívül másban is ennyire segítőkész? vagy a telefonban csak?
2015. szept. 2. 09:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Csak a telefon kezelésben. Meg ugye most hogy a pasim beviszi a laptopjät arra akarja telepiteni a telefon dolgait szoftver stb.

Mondd már

2015. szept. 2. 10:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Te ezek szerint rajöttél a hátso szandekra??
2015. szept. 2. 10:07
 16/16 anonim ***** válasza:

K.Ü.TY.Ü.

te nő vagy ezt nem érted :D

kb nőknél a smink meg a nőies dolgok kb felérnek azzal mint sok férfinál a kocsik, kütyük...

Nem hátsószándék hanem az azonos telefon mint közös téma, vagy épp a tapasztalat átadás...

Mint amikor vesz egy kocsit valaki és mindenkinek mutogatja, hogy "így kapcsolható be a klíma", "ez itt a pohártartó", "ezzel tudom bekapcsolni a GPS-t"...

2015. szept. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!