Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hätso szándék, mi lenne az? Csak nekünk gyanus?
A párom ès az exe uj pasija kollégák.
Tudni kekk,hogy az exxel a párom anno 3evig járt,együtt 3ltek, a nő gyűrűt,gyereket akart a pasimtol, de a párom éppen ezek miatt szakitott.
Ez után a kapcsolat után jött össze velem,akivel,mint elmondta a fent enlitetteket is eltudja képzelni :)
Nos, DE van egy fura szitu,amit egyikünk sem tud hova tenni.
Az exe pasija mistansäg segitőkèsz bent a melohelyen a párommal szemben.
Pl oárom vett egy uj telefont ès mivel a férfinak is olyanja van,ezért felajánlja a segitségét a telefon kezelésében,ami ugye most jol jön a páromnak,mert elég bonyolult a telefon.
Noos ès haverkodik a pasimmal a srác.
Pl. Irta állitolag ma neki smsben,hogy bár ő holnap szabadnapos,de szivesen bemegy ès megmutatja a pasimnak,hogy hogyab kell a telefon alkalmazåsait összerakni a laptopjával.
Emlitettem a páromnak,hogy nekem ez a hirtelen jött nagy kedvesség gyanús...
Mondta,hogy neki is, de amig segit ès nem vesz észre semmit addig szivesen fogadja a segitsègèt, de mobdts hogy nem hagyja ott nála sem a telefonját sem a laptopjät...
Szoval nekünk fura ez:
Ki az az udiota, aki pusztán kedvességből vemegy a szabadnapján ès segit a barátnője exének valamiben???
Mondogatom a páromnak,hogy èpitse le a pasit, de Ő azt nobdja hogy amig segit ê semmi más gyanus nincs addig ,,maradjon,,, mert ha valami rosszat akar ugyisbkiderül.
Sok mindenre gobdoltam...arra hogy pont a csaj akarja hogy a pasik joban legyenek,mert pl. Akkor a pärom féltékeny lesz ès visszamegy hozzá stb.
De szerintem az ex nő mèg mindif akarnä a pasimat,tekintve hogy alapbol a pätom hagyta el anno
Exszel es rokonaival/ barataival soha nem tartom a kapcsolatot semmilyen uruggyel es az elettarsamtol is ezt kertem.
Valamiben santikal az ex. Vigyazz. Figyeld. N
Mindenesetre folyton azon agyalok,hogy miféle hätso szándéka lehet ezzel a fèrfibak,de nem jövök rä....
Pedig számomra fura ez a hirtelen jött kedvesség, főleg ugy hogy a csaj 1hétre rä mär ezzel a pasival járt miutän anno szakitottak a párommal...
Szoval kicsit a páromra is haragszom hogy naiv, ès félek hogy ha nem épiti le,akkor a pasi nagyon. ,,bele fog mászni az életébe/élteünkbe, vagy a magánszféräjäba,, esetleg keresztbe tesz nekünk és rámegy a kapcsolatunk a nagy naivitásra...
De magával az ex nővel NEM beszél amiota szétmentek, le is van neki tiltva. A szakitásuknak már 1.5éve
Csak a csaj uj pasija segitőkészeskedik tulságosan...
De abban biztos vagyok,hogy a pasi elmondja a csajnak,hogy segit a pasimnak stb.
De miért nem épiti le a pärom a csávót?????
Komolyan szerintetek ilyen naiv vagy megvärja,amig baj lesz???????
Jah a valodi félelmemet,ami ezek mögött huzodik, nem is emlitettem
Ugye én fèlek attol,hogy a pasim visszamegy az exhez ês okè hogy csak az ex uj pasija segitget neki ebben.
De az ex csaj a pasim munkahelyével szemben dolgozik egy boltban.
Tudom,hogy hinnem kellene a páromnak, de attol fèlek egyre jobban hogy mi lesz,ha bemegy az exhez ês ,,felujitják a régi kapcsolatukat,,. Szoval értitek...ha mär a csaj uj pasijàval joban van...semmi sem lehetetlen :(
Ő azt mondja szeret, ês sosem adna senkiért,plusz a nő mégegyszer végképp nem kéne neki.... De nekem ez olyan fura...ès hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!