Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a viselkedés? Tetszem a tanáromnak?
Arra lettem figyelmes, hogy az egyik tanárom furán kezdett el viselkedni velem. Csak heti egy szakkörös órám van vele, de pl. a mai napon szakkörön kívül láttam, hogy messzebbről figyelt engem, többször összetalálkozott a tekintetünk. Órán pedig, amikor körbeültünk, olyan közel ült hozzám, hogy, amint lenéztem földre, észrevettem, hogy a lábunk alig pár cm-re volt egymástól. Néha nagyon mosolyog rám, és mostanság, amikor beszélünk, elég közel húzódik hozzám, amikor én beszélek, le sem veszi rólam a szemét.
Vajon akar tőlem valamit? Amúgy házas, de érdekel a véleményetek, mert én sosem veszem észre a férfiak jelzéseit, és hirtelen ledöbbenek, amikor szembesülök velük, vagy néha pont az ellenkezője történik: átlagos reakcióknak tulajdonítok jelentőséget.
17/l
sweet jesus.
te komolyan nem érted,hogy ez milyen abszurd lenne? nagyapád lehetne, ... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!