Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexet akart volna? Vagy mi volt ez a viselkedes?
Nemreg jottunk ossze, tegnap elmentunk bulizni. Voros pantos ruha volt rajtam, ami cicit kiemelte, de a labamra, fenekemre nem tapadt, valamint egy 10 cm magas cipo.
Az asztalnak dolt, en pedig nekidoltem hattal. Egyszercsak azt vettem eszre, hogy a vallamat csokolgatja,a kezeit pedig a karomon huzogatta. Ra par percre a kezei a csipomon voltak, es a nyakamat csokolgatta, aztan a kezeit lecsusztak a combomra, es a ruha alatt fogdosta a combjaimat.
Erre a baratnom elrancigalt tole.
Ja, értem. A barátnőddel kettesben mentetek oda, és oda kértél randit? Ez esetben jogos a barátnőd tette. Ellenkező esetben nem. Mondjuk azért illett volna elbúcsúzni.
Egyébként minden pasi szexet akar, kérdés csak az, hogy hányszor. Én már férjnél vagyok 9 éve, és még mindig szexet akar!
Ha 20 évesen, egy szexis ruhába felöltözve a popsiddal a partnered péniszéhez simulsz, akkor csodálkozol, hogy nem mondjuk barkóbázni akar, hanem elkezd simogatni és csókolgatni? :-)
De komolyan, te mégis milyen reakcióra számítottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!