Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexet akart volna? Vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexet akart volna? Vagy mi volt ez a viselkedes?

Figyelt kérdés

Nemreg jottunk ossze, tegnap elmentunk bulizni. Voros pantos ruha volt rajtam, ami cicit kiemelte, de a labamra, fenekemre nem tapadt, valamint egy 10 cm magas cipo.

Az asztalnak dolt, en pedig nekidoltem hattal. Egyszercsak azt vettem eszre, hogy a vallamat csokolgatja,a kezeit pedig a karomon huzogatta. Ra par percre a kezei a csipomon voltak, es a nyakamat csokolgatta, aztan a kezeit lecsusztak a combomra, es a ruha alatt fogdosta a combjaimat.

Erre a baratnom elrancigalt tole.

2015. jan. 25. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Te hány éves vagy?
2015. jan. 25. 22:10
 2/10 A kérdező kommentje:
20
2015. jan. 25. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem azt akarta, süssél bundás kenyeret. A férfiak így fejezik ki ebbéli vágyukat.
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Éreztem, hogy ez lesz a vége. Túl tapasztalt vagyok már internetes trollkodásban.
 5/10 anonim ***** válasza:
Természetesen nem!Mindenféleképpen twisterezni kívánt kedve.
 6/10 anonim ***** válasza:
Minden ember szexet akar, sőt nőként is vetkőztetem a randipartnerem szemmel ha tetszik, az a baj, ha ezen felül nem akar tőled semmit
2015. jan. 25. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen szexelt volna, de a barátnőd miért ráncigált el?
2015. jan. 25. 22:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Mert haza akart menni, es nem volt kivel.
2015. jan. 25. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értem. A barátnőddel kettesben mentetek oda, és oda kértél randit? Ez esetben jogos a barátnőd tette. Ellenkező esetben nem. Mondjuk azért illett volna elbúcsúzni.

Egyébként minden pasi szexet akar, kérdés csak az, hogy hányszor. Én már férjnél vagyok 9 éve, és még mindig szexet akar!

2015. jan. 25. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha 20 évesen, egy szexis ruhába felöltözve a popsiddal a partnered péniszéhez simulsz, akkor csodálkozol, hogy nem mondjuk barkóbázni akar, hanem elkezd simogatni és csókolgatni? :-)

De komolyan, te mégis milyen reakcióra számítottál?

2015. jan. 25. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!