Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi vonzalom. Tudnátok tanácsot adni?
30 feletti nő vagyok, van párkapcsolatom. Az a baj, vagy hogyan is fogalmazzak, hogy a munkahelyemen nagyon tetszik az egyik kollégám. Nem vagyok belé szerelmes, ez inkább csak fizikai vonzalom. Nem tudom őt elkerülni, pedig úgy könnyebb lenne. Azt, hogy ő mit gondol nem tudom...Előfordult, hogy nézett, máskor épp az ellenkezője, mintha kerülne.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Én dugnék vele, csak a párod meg ne tudja.
22/L
Nalam ugyanez van, 5 eve boldog kapcsola, 33 eves es erre a kollegammal van koztunk egy olyan szingu szexualis kemia h ilyet meg sosem ereztem es temelem h nem is fogok....mit fogok tenni?
Semmit.Legalabbis kezdemenyezni nem fogok, ha o kezdemenyez nalam akkor majd eleg lesz akkor gondolkodnom azon h mit tegyek:-))
Egyebkent orulet es kolcsonos, egyszeruen ez annyira nem jellemzo ram...megis itt vagyok es ha csak egymas kozeleben vagyunk izzik a levego az meg ahogy egymasra nezunk....keeesz.
Totalis orulet, azaz kerulendo, munkahely, e,berileg nem erdekel, szeretem a ferjem....megis egyszeruen ezen kattok 0/24-ben:-)))
Raadasul a pasi emberileg egy nulla, totalisan utalok rajta mindent komolyan...mikozben pedig magneskent vonz:-)))
Tanacsom nincs, talan annyi h ne nyomd el magadban hanem fogadd el h ez egy letezo dolog es csak az lesz amit te szeretnel h legyen:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!