Mit kell tenni egy ilyen munkahelyi "probléma" esetén?
38 éves nő vagyok. Egy nagyvállalatnál dolgozom és nemrég felvettünk egy nagyon szimpatikus nagyon talpraesett 23 éves fiatal lányt. Első pillantásra megvolt a közös hang köztünk, tudja mit csinál, ügyes, csinos.
Múlt héten mentem hozzá az irodára, és mikor elindultam gondoltam viszek neki kávét. Többször mondta, hogy a benti kávé sz@r, én meg gondolkodás nélkül elmentem 3 utcával arrébb lévő üzletbe és vettem neki majdnem 1000 Forintos kávét. Amikor megvettem át is futott az agyamon, hogy mi a fenét csinálok, hisz ő egy a beosztottaim között, de a gondolat gyorsan odébbszállt, és bevittem neki. Amikor meglátta a kávét, kikerekedtek a szemei, és azt mondta, idézem: „ ne csinálj ilyet, mert leszbibb vagyok, mint gondolnád!”
Én csak mosolyogtam, de aznap este nem tudtam kiverni azt a pár percet a fejemből. Vajon látens biszexuális vágyaim vannak, vagy csak a fiatalkori magamat látom benne?
Aznap éjjel homoerotikus álmaim voltak vele. Azóta rá se tudok nézni, kerülöm a tekintetét, büntudatom is van. Kérdezte, hogy van-e valami probléma, de én csak tereltem. Nem akarom megbántani de az igazat sem mondhatom el neki.
Jövő héten együtt megyünk Bp-re megbeszélésre. Persze hogy nem egynapos, hanem rögtön 3 napos, szolgálati lakásban.
Nagyon félek a fejleményektől, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek vigyek inkább mást? De már hetek óta le lett fixálva hogy ő jön velem.
Fontos dolgot nem említettél: független vagy?
A főnök-beosztott közötti pár/szerelmi/szex-kapcsolat nehéz ügy hetero viszonyban is, azonos neműeknél meg még meredekebb szerintem.
Tehát vonzódsz hozzá. Ha férfi lenne, mit tennél?
Én őt vinném magammal a helyedben. Azért, mert egy hullámhosszon vagytok és azt mondta, amit írtál, még nem biztos, hogy lenne is bármi.
Rövid az élet, érezd jól magad. :))
Szia, kiváncsi vagyok, történt azóta valami?
(Hasonló cipőben járok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!