Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi kis gondok. Mi...

Munkahelyi kis gondok. Mi lehet a probléma forrása?

Figyelt kérdés

Munkahelyemre bemegyek, ott az uszodába. Ott van a nagyfőnök, köszönök neki erre annyi a válasz, hogy dolgozzál. Aztán nézz rám csúnyán, hogy miért ülök egy helyben, aztán zavarosan el kezdtem magyarázni amikor odamentem, hogy a többiek küldtek oda, hogy vigyázzak a cuccokra.. aztán próbáltam a többieknek segíteni, 2x is, utána csak annyit kérdezett ennyi az utolsó tatyó.

Én eredetileg nagyon jóban voltam vele, és PRÓBAIDŐN vagyok, nem kéne, hogy kirúgjanak...

mit tehetnék?

2013. okt. 15. 20:40
 1/4 A kérdező kommentje:
*bocsánat, enyém- e az utolsó tatyó, úgy értettem
2013. okt. 15. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
ha eddig joba voltál vele lehet nem veled van baja,hanem csak rajtad tölti ki. nem ismerem, de én lehet odaállnék elé hogy mondja meg nyiltan mi baja van veled mert semmi se jo amit csinálsz.magyarázza meg hogy akkor mi a francot csinálj dolgozás cimén...
2013. okt. 15. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor voltaképpen nem rád mordulnak, valószínűleg nagy rajtuk a nyomás, a stressz és nagyon oda kell koncentráljanak a munkára.

Amit ilyenkor tehetsz csak annyi, hogy tűröd, bólogatsz mindenre, viszont szem és fül vagy, mert akármelyik pillanatban jöhet egy megbízás a főnöktől és akkor ugrani kell és gyorsan megoldani a feladatot, persze maximalistán.

Próbaidőn az a legjobb, ha min. 1 hónapig az újonc mindent betart, tanul, olykor 1-2 szakmai kérdést feltesz szünetben, de semmiképpen nem véleményez és nem próbál meg változtatni a megszokott meneten (ezek a legnagyobb hibák). Amikor pedig élesbe teszik be, akkor 1000%-osan oda kell tegye magát.

2013. okt. 15. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért köszi!
2013. okt. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!