Hogyan legyek kevésbé ingerült? Munkahelyi probléma
Magne B6.
Aztán ha higgadtan átgondolod, tudsz te is alájuk rakni.
Az első válaszoló nem akart rosszat, sőt szerintem normálisan leírta ő hogyan látja a dolgot, vagy mi a tapasztalata.
De abból, hogy ilyen "barátságosan" reagálsz rá, már érthető miért szívatnak a kollégáid!
Szerintem nem kell eltűrni, ha valakivel szórakoznak... Persze nem fejjel kell a falnak menni, de szerintem a kérdező nem is tett talán ilyet.
Sok embernek van hasonló problémája, és az egyik főnöknek sem jó, ha folyamatosan vita van a munkatársak között, szóval én nem lennék olyan biztos abban, hogy nem helyeznek át valakit, ha folyamatosan panasz van rá.
Mondjuk nem a panaszkodás a megoldás, inkább arra kéne tenni a hangsúlyt, hogy úgy pozícionáld magad a munkahelyeden, hogy tudják: nem jó, hogyha veled szórakoznak. Amúgy csak azért csinálják az ilyen emberek, hogy magukra irányítsák a figyelmet. Ha ezt észben tartod, és nem adod meg nekik azt az örömet, hogy felforrt agyvízzel lássanak, akkor nem lesz értelme a bosszantó tevékenységüknek.
Ha csak kettő szemétkedik, akkor jó esélyed van, hogy a maradék hét között akad normális, barátkozz inkább velük.
És tartsd észben: ők a szegényebbek, ha ennyi a szórakozásuk az életben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!