Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek kevésbé ingerült...

Hogyan legyek kevésbé ingerült? Munkahelyi probléma

Figyelt kérdés
Van két munkatársam,direkt szívatnak és hülyének néznek.tíz férfival dolgozom együtt,ebből kettő szemétkedik.ha már látom,hogy direkt k,csögségből keresztbe tesznek munkában azonnal felforr az agyvizem...hogyan tegyek ez ellen.a főnök is utálja őket,de nem tudja áthelyezni egyelőre egyiket sem.nem akarom feladni,pedig tudom,hogy az a céljuk.a lesz.rom tablettán kívül más ötlet?20l
2013. máj. 7. 06:05
 1/7 anonim ***** válasza:
1 ember miatt gondolod át fognak helyezni másik 10-et? Amikor ezt esetleg meg is igérik neked, akkor borítékolhatod a kirugásodat. Sajnos ők vannak nagyobb többségben mint munkaerő és véleményem szerint egy vezető sem kockáztatja 10 ember munkáját azért mert van 1 akinek nem tetszik valami. Ezt lásd be és ezek után gondolod át, hogyan kezeled tovább az ügyed. Sok sikert!
2013. máj. 7. 07:47
 2/7 Wadmalac ***** válasza:

Magne B6.

Aztán ha higgadtan átgondolod, tudsz te is alájuk rakni.

2013. máj. 7. 08:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a kettő 9et szívatott meg,nemcsak engem...és már beígérték nekik az áthelyezést csak nincs hely.köszönöm a semmit sem érő első választ,illetve a másodikkal talán már megyek valamire.
2013. máj. 7. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló nem akart rosszat, sőt szerintem normálisan leírta ő hogyan látja a dolgot, vagy mi a tapasztalata.

De abból, hogy ilyen "barátságosan" reagálsz rá, már érthető miért szívatnak a kollégáid!

2013. máj. 7. 15:50
 5/7 anonim válasza:
100%

Szerintem nem kell eltűrni, ha valakivel szórakoznak... Persze nem fejjel kell a falnak menni, de szerintem a kérdező nem is tett talán ilyet.

Sok embernek van hasonló problémája, és az egyik főnöknek sem jó, ha folyamatosan vita van a munkatársak között, szóval én nem lennék olyan biztos abban, hogy nem helyeznek át valakit, ha folyamatosan panasz van rá.

Mondjuk nem a panaszkodás a megoldás, inkább arra kéne tenni a hangsúlyt, hogy úgy pozícionáld magad a munkahelyeden, hogy tudják: nem jó, hogyha veled szórakoznak. Amúgy csak azért csinálják az ilyen emberek, hogy magukra irányítsák a figyelmet. Ha ezt észben tartod, és nem adod meg nekik azt az örömet, hogy felforrt agyvízzel lássanak, akkor nem lesz értelme a bosszantó tevékenységüknek.

Ha csak kettő szemétkedik, akkor jó esélyed van, hogy a maradék hét között akad normális, barátkozz inkább velük.

És tartsd észben: ők a szegényebbek, ha ennyi a szórakozásuk az életben. :)

2013. máj. 7. 20:18
 6/7 Wadmalac ***** válasza:
Ha az első válaszoló legalább annyira elolvasta volna a kérdést, hogy megérti, 10 főből csak 2-vel van a baj, talán nem így reagált volna a kérdező. Mert így állatira nem a kérdésre érkezett válasz és igaza van a haszontalansággal.
2013. máj. 8. 06:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos választ!
2013. máj. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!