Munkahelyi lelki problémák mit tegyek?
Sziasztok
Nem rég elkezdtem egy portai őr munkát egyet telephelyen 24-12 órában és sajna ez nekem az első olyan munkahely ahol szinte alig találkozom emberekkel mert nem egy sürün csomopont ,és mikor megérkezem akkor nyomaszt a lelkiismeret hogy miért van ez? miért nincs jobb? jobb lenne sajnos lepni de nem tudok mert nem lehet föleg borsodban,mert ember társaság kedvelőnek tartom magam.
A kollégákkal kijövök csak tényleg h a barátnömmel alig tudunk találkozni akivel 4 éve együtt vagyunk ,és 24 éves és elégi megvisel hisz napi 8 munkáim voltam akkor haza mentem skypon vagy facen tudtam vele beszelni itt meg sajna nem tudok nagyon megvisel,és még szerintem a híd a szürke egyhangúság a tél még rá tesz egy lapáttal.
Mit tanácsoltok mi a véleményetek erről ? minden választ köszönök előre is.
Nem tudsz laptopot bevinni? Vagy telefonon netezni?
Esetleg átmenni valami flotta csomagba a pároddal és akkor sűrűbben hívnád amikor Ő is ráér és Te meg dolgozol.
Azért is lenne jó, ha tudnál bent netezni, mert akkor közben keresgélnél más munkalehetőséget!
Egyébként ne add fel, lesz még ez jobb is! Nem kell innen nyugdíjba menned! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!