Munkahelyi problémák. Szinte már-már általános, hogy úgy gondolja a "főnököd", hogy éppen abban a pillanatban tojt ki. Miért lett ez így?
Hosszútávon,hogy lehet elviselni a feletteseid unintelligens viselkedését és jellemtelenségét úgy,hogy nem szeretnél kilépni?
Sajnos,a team sem tart össze úgy,ahogy kellene...
Mintha én írtam volna. Én próbáltam vele rendesen beszélni, de annyira primitív, hogy csak rosszabb lett. Tipp: család melegébe menekülés, önbizalom: tudom, hogy tisztességesen, magas színvonalon végzem a munkámat és soha nem sikerült az ellenkezőjét bebizonyítania, csak piszkálódással próbál kiutálni, és a remény, hogy úgyis ő hal ki innen előbb, a gonoszság és az alkohol és egy kis agykontroll a részemről majd megteszi a hatását a szervezetére. A kollegák meg sajnos mindegyik a saját kis párezer forintos pecsenyéjét sütögeti, a diktátor alá dolgozik, erkölcs, emberség ma nincs.
Egyébként rossz kategóriában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!