Valakivel történt olyan, hogy az utolsó pillanatban engedték át valamelyik tantárgyból?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 06:35
3/5 anonim válasza:
Igen!
Hazavittem a bizimet úgy, hogy meg sem néztem, mert hogy fizikából azt mondta a tanár, hogy megbuktat. Június végén csak megnézem már, hogy a többiből hanyast kaptam. Akkor láttam, hogy fizikából is megadták a 2-est!!!!
4/5 anonim válasza:
Középsuli 1-3. évfolyam. Matek. Nem tudom, hogy hogyan kaptam meg a kettest, mert hogy ha én lettem volna a tanár, akkor nem adtam volna meg magamnak. Aztán suliváltás, 4-ben csupa 4-es voltam, az érettségi 3-ra sikerült.
5/5 anonim válasza:
Igen... félévkor római jogból a legeslegutolsó vizsganapon... ha az nem sikerült volna, egy évvel tovább járnám a jogot. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!