Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kategorizálnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kategorizálnak az emberek, miért ilyen primitívül fogják fel?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy x% nő ilyen, x% férfi ilyen a többi x% amolyan. Komolyan hülyét kapok már az emberektől, hogy ennyire primitíven gondolkoznak, és azért írom ebbe a kategóriába, mert mindig a társkereséshez, párkapcsolatokhoz társítják hozzá. Nem tudom mikor értik már meg, hogy a világ nem fekete fehér és az ilyen emberek, a világból kitudnának zavarni a sík nézetükkel.
2015. aug. 26. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Aki nem tud vitázni, hanem személyeskedik, és támad, aláz és acsarkodik, az nem túl szimpatikus személyiség. Én is jártam már úgy, hogy valakinek a védelmére keltem szóban és azt kaptam, hogy engem is úgy fel kellene akasztani, mint azt akire ő épp dühös volt és vele legszívesebben tenné. És itt is tapasztalom a nemek között, de inkább a nőkkel szembeni fikázást, meg fröcsögést. Ha egy ilyen embert vissza mersz utasítani, mindenféle büdös k.va vagy. Nem érdemes ezen bosszankodni sem, egoista, szűk látókörű, kulturálatlan, null empátiás egyének.
2015. aug. 26. 23:22
 12/19 anonim ***** válasza:
nem is szabad hogy lesűljyedlyj a szintlyükre. komojan
2015. aug. 26. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:
lyaly ez a hejesírás
2015. aug. 26. 23:27
 14/19 A kérdező kommentje:
A történet a következő, beszélgettem sokat egy olyan lánnyal, aki tök szimpatikus volt mindig is jól kijöttünk egymással, de csak barátság volt köztünk. Aztán csak a semmiből kaptam ilyen sértéseket tőle, hogy a legtöbb lánynak nem kellenék, mert nem vagyok annyira bírka nem állok be a sorba, meg hogy kevés az esély hogy párkapcsolatom lesz, és ezt egy lány írta nekem. Aztán elkezdtem vele vitatkozni és még neki állt feljebb, szerinte én támadom, holott ő kezdte az egészet. Most attól, hogy nem jövök be neki, még ne vetítse rá a nők 80-90%-ra. Nagyot csalódtam benne, mert egy tök rendes lány volt, erre ezt kapom tőle, most már azon se csodálkozok, hogy miért beszélik ki a háta mögött és miért nincsenek igaz barátai.
2015. aug. 26. 23:50
 15/19 anonim ***** válasza:
gyenge elmélet. de ne érezd magad rosszul ilyenek miatt. vannak még tisztán látó(nem néző) valóságban élő emberek. és lányokból is. ha egy ilyennel összeakadsz, és megismer, te leszel neki az isten lába.
2015. aug. 27. 08:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Már meg is szakítottam vele a kapcsolatot. Legközelebb jobban fogok szelektálni, és ha egy kis negativítást látok rajta, akkor mehet a levesbe. :)
2015. aug. 27. 12:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a nyomorod, másé se. :)
2015. aug. 27. 21:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Értem, akkor miért tetted fel a kérdést? Csak önigazolást keresel, aha, értem. Mert a TE nyomorod biztos annyi embert érdekel...
2015. aug. 27. 21:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Itt mindig olyan undokok az emberek.=/

(vattacukorhercegnő)

2015. szept. 7. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!