Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a srácok ismeretlenül is vágynak a szeretetemre?

Figyelt kérdés

Pl első találkozás és egyből olyat mond előtte a srác, hogy reméli majd megszeretgetem. Társkeresőn ismertem meg, 1 hónapja beszélünk egymással kb, ma lesz találkánk.

23/N

2015. aug. 20. 07:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ismerkedtem egyszer társkeresőn. Néhány randi után én azt éreztem, hogy nem akarom többé látni őt, a fiú viszont szerelmet!!! vallott. Hát elég kellemetlen volt, még nekem volt lelkiismeret furdalásom. Előadta hogy teljesen összetört, még 1 hétig minden nap zaklatott a bánatával, majd mint akit elvágtak, hirtelen lett egy barátnője. A facebookon közös szerelmes kép egy csajjal, sok szívecskés kommenttel. Szóval egy héttel a "szétválásunk" után már ismét nagyon szerelmes, ez annyira szánalmas. Az ilyennek mindegy ki, csak legyen valaki mellette. Vigyázz az ilyen emberekkel.
2015. aug. 20. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért az elég érdekes, hogy te erre vágynál, hogy az első randin egy vadidegen srác, akiről kb semmit nem tudsz ölelgessen meg puszilgasson!

Erre mondják talán: zsák a foltját..

2015. aug. 20. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
A te életed is elég sivàr érzelmileg. Még csak nem is láttad soha, de már bújnál. Szerintem összeilletek.
2015. aug. 20. 09:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Remélem engem is szeretsz így ismeretlenül:)
2015. aug. 20. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:

#5-#6 tökéletesen leirta! Igazából nincs mit hozzá tennem. Tényleg a legtöbbje lelkisérült, esetleg ál lelki beteg aki a női ösztönökre játszik vagy a nyiltan numera vadász.

Arra azért legyél felkészülve, hogy ha megérzi rajtad a tapasztalatlanságot egy ilyen utobb leirt pasi, a puszibol és ölelésböl úgy nyul a bugyidba hogy még észbe se kaptál.

Esetleg neked lesz önmarcangolásod hogy megtörtént.

Ez mind akkor döl el ha taliztok. Mi nem is lebeszélni akarunk, hanem felhivni a figyelmed!

A döntés és felelősség a tied!

2015. aug. 20. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!