Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlenül neten milyen szöveggel írtatok rá lányokra?
Nem akarom senkinek a szövegét elvenni, mert szerintem az egyediség fontos, csak kíváncsi vagyok hogy aki így ismerkedik annak milyen szövege van.
Ha lehet akkor a próbálkozásokra írt reakciókat is osszátok meg.
Elnézést, szabadna egy mellnézést?
Hatásos, 100% működik :D
Szia! Hogy vagy? :D
Vagy valami ilyesmi. Nem kell túlgondolni.
Szerintem a Szia hogy vagy az ismeretlenül indiszkrét. Először valami személytelen témával indítanék, de most a ti tapasztalatotokra vagyok kíváncsi :D
A Szia hogy vagy és hasonló kezdeményezésekre amúgy mi a reakció?
A bimbóvillantós nem hiszem hogy komoly, de ha volt sikerélményed ezzel, akkor gratulálok :D
Nekem egyszer ezt irtak:
"Lenne kedves ismizni velem meseszep holgy kedves?"
ISMIZNI. Hat ilyet semmikepp se irjatok lanynak :D
20/L
Szia,a képeidet elnézve olyan gyönyörű vagy..Volna kedved egy beszéélgetéshez?
Mondjuk,ezzel kezdhetnél..Én irnék biztosan vissza,kedvesen,hiszen beszélgetni mindenki szeret.
Lány vagyok amúgy :)
Köszönöm, de csak a többiek tapasztalatát szeretném megismerni, nem konkrétan tippek érdekelnek.
Mivel úgy látom vannak lányok is, így az ő szemszögükből is megismerhetnénk ezt a szituációt, és ők leírhatnák, hogy hogyan kezelik az eddig elhangzott megszólításokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!