Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti ismeretlenül milyen belső tulajdonságokat társítatok a duci, és milyeneket a vékony lányokhoz?
semmilyeneket...nem vagyok előítéletes...
de ha látom szépen mosolyogni akkor inkább pozitív belsőt társítok, de ha mondjuk hisztizik akkor negatívot, de lehet csak rossz napja van...ennyiből nem lehet kiismerni...
Fúú-
Háát én már ismertem nagyon gonosz duci lányt is meg vékonyabbat is.
A duci lány belseje sok zsírszövetet tartalmaz. Ezzel szemben a vékony lány belsőjében aránylag kevesebb a zsírszövet.
Szintén fontos belső tulajdonság, hogy a duci lánynak az emésztése valószínűleg eltér a vékony lányétól.
A ducikkal az a tapasztalatom hogy köcsögök másokkal, komplexusaik vannak amiért ők kövérek és másokat csesztetnek, ettől érzik jól magukat. A vékonyaknak meg hogyan a testük sem, az agyuk sem fejlődött ki.
Az átlagos és sportos lányok az igaziak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!