Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő létemre nem érdekel a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre nem érdekel a pénz?

Figyelt kérdés

Nemhogy a másé, a magamé se.

Szegényen nőttem fel. Most olyan jól keresek, hogy designer cuccokat vehetnék, mégse foglalkoztat. 1,5 hónap alatt megtakarítottam 300 ezret.

Néha veszek valami új ruhadarabot, de inkább csak évszakváltáskor leárazáskor plázás boltokban.

A jövő ahvi fizetésem pl egésze el fog menni, ahogy van (annyi jut belőle, hogy kifizetem a lakbért, kaját, számlákat, magamra semmi), mert szeretnék segíteni egy számomra fontos embernek (durván 200 ezerrel segítek)

A párom keresetének több, mint másfélszeresét hozom haza.

Ami igazán érdekel, az a tanulás. Zene, nyelvek, festészet, egyéb jellegű önképzés.

Akkor miért mondják, hogy a nőket csak a pénz érdekli?

2015. aug. 19. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem minden nőt csak a pénz érdekel, "csak" a 80%-ot. Mármint a PASI pénze. Hogy a SAJÁT keresetedet mire költöd és mire nem, az a te egyéni magánügyed. Attól nem leszel anyagias hogy a saját lóvédat költöd, attól leszel az, hogy a pasiét. Ne keverjük a jézuskát a géppuskával pls.
2015. aug. 19. 23:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Szeretni magát a pénzt nem személyiségbeli defekt, mert pénz biztonságérzetet ad, függetlené tesz, és minél több van neked, annál kevésbé gondolsz bele, milyen lenne nélküle élni.

Persze, hogy szeretik a nők a pénzt. A férfiak is.

Téged is érdekel a pénz, csak te nem úgy fekteted be, mint amire gondoltál, amikor kiírtad a kérdést (feltételezem a "designer cuccokra költő pénzért házasodó díva" általánosításra gondoltál)

Szerintem te is rosszabbul éreznéd magad, ha megszűnne a jelenlegi pénzforrásod, és nem tudnád támogatni a szeretteidet, sőt talán még lakbérre se futná.

De abban igazad van, hogy nagyon undorító általánosítás, hogy a nők csak a pénzre vágynak, sőt, sok férfi odáig is elmegy, hogy kizárólag azért nem sikeres a csajozás terén, mert nincs sok pénzük.

2015. aug. 20. 03:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy undorító, viszont ha a nők 80%-a ilyen, akkor sajnos vastagon van benne igazság. Ezért nem ránk kell haragudni, bár elhiszem, az sokkal kényelmesebb.
2015. aug. 20. 06:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Kamu! Minden nő anyagias!
2015. aug. 20. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!