Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő létemre nem érdekel a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre nem érdekel a pénz?

Figyelt kérdés

Nemhogy a másé, a magamé se.

Szegényen nőttem fel. Most olyan jól keresek, hogy designer cuccokat vehetnék, mégse foglalkoztat. 1,5 hónap alatt megtakarítottam 300 ezret.

Néha veszek valami új ruhadarabot, de inkább csak évszakváltáskor leárazáskor plázás boltokban.

A jövő ahvi fizetésem pl egésze el fog menni, ahogy van (annyi jut belőle, hogy kifizetem a lakbért, kaját, számlákat, magamra semmi), mert szeretnék segíteni egy számomra fontos embernek (durván 200 ezerrel segítek)

A párom keresetének több, mint másfélszeresét hozom haza.

Ami igazán érdekel, az a tanulás. Zene, nyelvek, festészet, egyéb jellegű önképzés.

Akkor miért mondják, hogy a nőket csak a pénz érdekli?

2015. aug. 19. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

velem is ez van csak a tanulás is elvisz egy csomót...

25/n

2015. aug. 19. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Mert az emberek imádnak általánosítani. A férfiakról például azt mondják felszínesek. Én vagyok a bizonyíték a tudatlanságukra. Nem kell velük foglalkozni.
2015. aug. 19. 21:42
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Mert könnyebb mást hibáztatni, mint saját magunk gyengesével szembesülni.
2015. aug. 19. 21:43
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
inkább arról beszélj, hány embernek segítettél. A félre rakás meg a dizájner cuccok senkit nem érdekelnek, míg nem tudsz olyan embereket felmutatni, akiken önzetlenül segítettél. Hány éhes szájat tömtél be a félretett pénzecskédből?
2015. aug. 19. 21:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Most írom utolsó, hogy a jövő havi pénzemből semmi nem marad magamra. De nem vagyok köteles etetni az éhezőket, magamra is költhetném az egészet, mert az én keresetem. Csak annak segítek, aki közeláll hozzám. Te meg ne irigykedj.
2015. aug. 19. 21:53
 6/14 anonim ***** válasza:
4%
A nőknek igenis számít a pénz! Ez egy axióma, azaz nem szorul magyarázatra, bizonyításra.
2015. aug. 19. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Sokat keresel, akkor miért is számítana neked a pénz?

Azoknak számít, akik tudásukkal nem tudnak sokat keresni.

2015. aug. 19. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Semmi újdonságot nem írtál ezzel, legalábbis számomra nem, mert sok megrögzött általánosítótól eltekintve, vannak akik még tudják, hogy közel nem minden nőnek a pénz számít és nem ebben mérik az embereket. A te pénzed, te dolgozol érte és azt kezdesz vele, amit csak szeretnél.

Azt meg, hogy alapigazság, hogy a nőknek számít a pénz inkább ne részletezzük, mert ez egy újabb általánosítás, ami közel nem igaz minden nőre. Ez itt a fő gond, hogy sokszor a férfiak okosabbnak HISZIK magukat a nőknél, és azt hiszik, hogyha x nőnél ezt tapasztalták akkor azt ráhúzhatják az összes létező nőre. Majd ezek után még csodálkoznak is, ha egyedül maradnak.

Max az mondható el, hogy egy bizonyos szintig számít a pénz, ami annyit takar, hogyha nőként dolgozol és van normális kereseted, akkor elvárod, hogy ne te tartsd el a pasit, hanem neki is legyen önálló keresete, vagy esetleg elvárod, hogy akörül mozogjon a keresete, ahol a tied. De ez ugyanúgy a férfiakról is elmondható. Hoppá..

2015. aug. 19. 22:14
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Rád senki nem írigy kérdező, mert a 7-esnél a pont.

Senki nem irigy az ilyen emberre mint te vagy. Ha valaha és valóban sok lenne neked, sosem irtad volna ezt a kérdést ki, és sosem kérkednél:D

4-es voltam:)

2015. aug. 19. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert neked a tudás az érték!
2015. aug. 19. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!