Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdekel a pénz a párkapcsolabban?
Ez csak a saját szegénységed bizonyítéka.
2015. jan. 3. 13:29
Én éppen egy "szegényebb" férfival járok. Elég jelentős az anyagi helyzetünk (nagyjából háromszor annyit keresek, mint ő), ez eddig nem volt téma, leszámítva néhány kellemetlen helyzetet, hogy "ki fizessen", mert ő mindig ragaszkodik hozzá, én meg amondó vagyok, nem szeretem, ha mindig ő hív meg. Egyébként kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élünk, a tisztelet, a szeretet, az őszinteség, hűség, megbecsülés nem pénz kérdése.
2015. jan. 3. 13:34
A kérdésed elolvasása után te egy ku.va vagy. Ennyire egyszerű. Amellett lelki nyomorék, de ha megteheted, hogy eltartatod magad akkor tedd meg. Nem véletlen, hogy nem azt írtad, hogy gazdag férfibe vagy szerelmes hanem, hogy velük jársz. Itt a bizonyíték, hogy neked az a fontos, hogy eltartson és nem a szerelem. :D De szépen megfogalmaztad. 21/f.
2015. jan. 3. 13:34
A pénz nem boldogít, és nem érdekel a párválasztásban.
2015. jan. 3. 13:35
5/22 A kérdező kommentje:
3. Pont nem érdekel mit gondolsz tap**.
Nem kell összekeverni a nehézségeket és a boldogságot. A nehézségek hiánya nem azonos a boldogsággal. A párkapcsolat a felek közös tevékenységét jelenti, hogy a problémákat együtt és közösen oldják meg és egymást segítik. Így az anyagi problémákat is közösen oldják meg és ez növeli az összetartozás érzését.
2015. jan. 3. 13:40
A pénz nem érdekel, de olyan pasival aki eljátsza, elissza, elbagóza (stb) vagy elcsajozza a pénzét az nekem nem kell köszönöm szépen. Plusz lusta, dolgozni nem szeret, otthon csak a tvé érdekel pasi sem.
Más nem számít. Mi jól élünk, de ha mind a kettőnket kirúgnának és nem kapnánk melót akkor bizony gondban lennénk. De azért nem hagynám ott a férjem.
A kérdésed egyébként pedig nagyon provokatív, gondolom csak kötekedni szeretnél, bár gondolom azért kell neked gazdag pasi, hogy otthon a gyakori előtt növezd a se..ed és ilyen butaságokat kérdezz. Inkább menj el melózni és ne a pasidtól várd, hogy eltartson.
2015. jan. 3. 13:41
csak addig érdekel, hogy ne nyomorogjunk. ne kelljen napról napra élni.
2015. jan. 3. 13:42
Nekem abból a szempontból fontos, ne legyen munkakerülő, és ne szórja el a pénzét. Az, hogy mennyit keres, nem izgat.
Szerintem veled elég nagy gond van, ha lenézel valakit, amiért nincsen csilliós fizetése. Így ennyiből azt mondom, te tipikusan olyan lány vagy, aki világ életében bérbe kell adja majd a punciját, hogy jó élete legyen, és soha az életben nem fognak megbecsülni, vagy tisztelni - hiszen te is a pénzt szereted, nem pedig azt a férfit, aki előteremti...
2015. jan. 3. 13:45
10/22 A kérdező kommentje:
7. Hol írtam hogy nem dolgozom? Amúgy vicces a hátsó novesztes amikor te is itt irogatsz. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések: