Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Főként fiúk véleménye érdekel, de lányok is írhatnak.
gondolom tudja, hogy nálad nem ez a helyzet.
ha mégis ott van veled, akkor mi a gondod?
egyet tudj meg finoman - apuci ilyen tehetős, vagy ő gyűjtötte össze - és ha utóbbi, akkor mivel... (igen, arra gondolok, hogy pénzért árulta/árulja magát).
egyébként nem hiszem, hogy különösebben beszélni kéne róla. ha eddig intelligensnek láttad.
mondjuk nagy változás, hogy kezdetben nyilván szándékosan nem akarta mutatni, hogy mi a helyzet, most meg hirtelen ez - de talán a bizalom jele.
a másik eset, hogy neked kell előbb-utóbb kifizetni:)
"Eddig azt hittem, hogy egy teljesen átlagos, aranyos és okos lány. "
Jó írtad, tuti nem okos, ha veled van...
Kérjél tőle egy kocsit!
Aztán tipli...
Szerintem ha érdekelné őt a pénz, akkor nem kezdett volna veled. :DD Hagyd figyelmenkívül, téged ez ne érdekeljen. Ha eddig tetszett a csaj, akkor folytasd, ha nem, akkor hagyjad. Gondolom nyílván tetszik, azért jöttél ide.
Nyilván akkor nem az óriási dolgokkal tudod lenyűgözni, ha ennyi pénze van, szóval én kis gesztusokkal próbálkoznék, figyelmesség, kedvesség, meg amit eddig csináltál :)
F17
Ha feszélyez a dolog, akkor beszélj vele, vagy mondd meg, hogy te ezt nem tudod elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!