Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Főként fiúk véleménye érdekel, de lányok is írhatnak.

Figyelt kérdés
Találkozgattam egy lánnyal, teljesen átlagos helyeken, moziba mentünk együtt, biliárdozni, kávézni, etc. Tegnap elmentünk ismét moziba a Mammutba, utána pedig nézelődtünk. Bementünk a szőrméshez is és ekkor estem pofára. Felpróbált egy 700.000-es bundát és meg is vette magának mindjárt. Csak úgy egyből. Elég nehéz volt ehhez fapofát vágnom, de sikerült. Aztán este a másik "övön aluli ütés": telefonon hívják, felveszi, Svájcból hívták, hogy elkészültek az ékszerei, mehet értük. Valahogy sok volt ez így egyszerre. Megijedtem. Eddig azt hittem, hogy egy teljesen átlagos, aranyos és okos lány. Ezek után attól félek, hogy nem leszek neki elég! Mit tegyek? Beszéljek vele erről? Volt már valaki hasonló helyzetben? 22F

2013. jan. 8. 17:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem találkozgatok hülyékkel.

Művelt lány, egyetemista és nagyon kellemes társaság. Természetesen viselkedik, sokoldalú, nagyon érdeklődött a tanulmányaim és a munkám iránt, ami ritka a mi korosztályunkban. Jól érzem magam vele, de ez ütés volt a javából. Nem vagyok irigy, csak nem tudom, hogy milyenek ilyen téren az elvárásai.

2013. jan. 8. 17:47
 12/20 A kérdező kommentje:

Saint Germain gróf

Az ELTEn ismertem meg.

2013. jan. 8. 17:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem, mert mikor találkoztunk, akkor váltakozva fizettünk, 1 kört ő, 1 kört én, mozijegynél egyszer ő, egyszer én.
2013. jan. 8. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:

azért érdeklődött ennyire a tanulmányaid iránt... mert nem a 7356105. -média "szakemberrel" akar járni, hanem gonolom olyat választana maga mellé aki értelmes, a későbbiekben hasznos dolgot tanul, le is tud helyezkedni és talán jól is keres.

ha orvosnak, bírónak, egyéb nagyon nehéz, de nagyon értékelt dolognak tanulsz, szerintem nem lesz gond a pénzkérdéssel mert a jövőben te is anyagilag jó helyzetben leszel.

egyébként gondolom ő hozzászokott hogy szinte a leggazdagabb a környéken :) biztos nem volt milliárdos az összes eddigi pasija és aki tehetős, az már ránézésre tudja sokszor mennyibe került az egész szetted ami rajtad van.

szóval, amilyen természetességgel kezeli a vagyonát, te kezeld őt ugyanilyen természetességgel.

mert szerintem neki ez kell, nem egy feszélyezett, anyagi helyzetét szégyenlő, ezen problémázó valaki :)

úgyis kiderül elég hamar mennyire számít ez neki

2013. jan. 8. 17:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Sztem kur*álkodik.

Ha annyira értelmes nem a családja pénzét költi magára.. ilyen haszontalanságokra, hanem a sajátját, nem?

2013. jan. 8. 17:55
 16/20 Mókusgyilkos ***** válasza:
16.: figy ha apuci a fő zsidó a környéken akkor miért ne költhetné a vég nélküli vagyont?
2013. jan. 8. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:
hú, cinkes szitu kicsit, bár nyilván látta rajtad hogy nem Ferrarival hurcolászod. Ezt nem ártana megbeszélni vele
2013. jan. 8. 18:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy nem felszínes egy olyan lány, aki haszontalan öltözékekre költ el milliókat?
2013. jan. 8. 18:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem felszínes. Szereti a szép dolgokat. Csak én nem gondoltam, hogy az ilyen árban lévő szép dolgokat.
2013. jan. 8. 18:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Prostitúció pedig szinte lehetetlen, ahhoz túl szolid.
2013. jan. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!