Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Főként fiúk véleménye érdekel, de lányok is írhatnak.
Nem találkozgatok hülyékkel.
Művelt lány, egyetemista és nagyon kellemes társaság. Természetesen viselkedik, sokoldalú, nagyon érdeklődött a tanulmányaim és a munkám iránt, ami ritka a mi korosztályunkban. Jól érzem magam vele, de ez ütés volt a javából. Nem vagyok irigy, csak nem tudom, hogy milyenek ilyen téren az elvárásai.
Saint Germain gróf
Az ELTEn ismertem meg.
azért érdeklődött ennyire a tanulmányaid iránt... mert nem a 7356105. -média "szakemberrel" akar járni, hanem gonolom olyat választana maga mellé aki értelmes, a későbbiekben hasznos dolgot tanul, le is tud helyezkedni és talán jól is keres.
ha orvosnak, bírónak, egyéb nagyon nehéz, de nagyon értékelt dolognak tanulsz, szerintem nem lesz gond a pénzkérdéssel mert a jövőben te is anyagilag jó helyzetben leszel.
egyébként gondolom ő hozzászokott hogy szinte a leggazdagabb a környéken :) biztos nem volt milliárdos az összes eddigi pasija és aki tehetős, az már ránézésre tudja sokszor mennyibe került az egész szetted ami rajtad van.
szóval, amilyen természetességgel kezeli a vagyonát, te kezeld őt ugyanilyen természetességgel.
mert szerintem neki ez kell, nem egy feszélyezett, anyagi helyzetét szégyenlő, ezen problémázó valaki :)
úgyis kiderül elég hamar mennyire számít ez neki
Sztem kur*álkodik.
Ha annyira értelmes nem a családja pénzét költi magára.. ilyen haszontalanságokra, hanem a sajátját, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!