Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalazo vagy sértő egy nő számára, hogy egy férfi csak szexet akar tőle?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 08:03
21/25 anonim válasza:
Én csak azt tudom írni, hogy számomra az, más számára lehet, hogy nem, ez mindenkinek az egyéni látásmódja. Intelligens nőnek tartom magam és úgy érzem, hogy többet érek egy egyéjszakásnál(volt már benne részem és nekem így önmagában, a másik megismerése nélkül, nem okoz örömöt). Tehát szeretném, ha szex előtt szeretne megismerni is egy férfi, ha nem csak a külsőm miatt vágyna a szexre.
23/25 anonim válasza:
Két dolgot külön kell választani:
1. dugni akarok veled, rohadtul nem érdekelsz, meg se szólalj, csak csináld a dolgodat
2. érdekelsz, kicsit vagy nagyon is barátkozni akarok veled, szexelni is akarok veled, de nem akarok párkapcsolatot veled
Férfi vagyok, de azt több nőről tudom, hogy az egyest megalázónak tartja, a kettest nem.
24/25 anonim válasza:
az hát bmeg, menj fizetős kvához, annak nem lesz az...vagy marad neked az önkielégítés magányosan...
25/25 anonim válasza:
Eltárgyiasító. Nem egy önálló emberként kezel, nem téged akar, csak a testedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!