Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalazo vagy sértő egy nő számára, hogy egy férfi csak szexet akar tőle?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 08:03
11/25 anonim válasza:
Cray Thomas, hallottál már a prostitúcióról, meg úgy nagy általánosságban a k.rvákról? Tudod, te adsz pénzt, ők adnak szexet, és voálá, máris nem vagy szűz, és még a románokat sem kell lerohanni hozzá, sőt, kenyérre sem kell költeni...
Ettől függetlenül, egyrészt beteg, abberrált egy ember vagy, másrészt meg te is szereted más farkával verni a csalánt, és várni, hogy a a sült galamb belerepül magától a szádba. És még csodálkozol, hogy szűz vagy, ember???
12/25 anonim válasza:
Köszi 17-es, és köszi moderátorok!
13/25 anonim válasza:
Olvasom a válaszokat, nem hiszem, hogy ennek a kérdésnek a megválaszolása ebbe az irányba kellett volna menjen. Valaki nagyon unatkozik.
14/25 anonim válasza:
Valóban elbeszéltünk a kérdés felett, de ha én azt böfögtem volna ide be, hogy a férfi azért teremtetett, hogy eltartsa a nőt, ezért nem szabadna a pénzük felett rendelkezniük, majd a nő eldönti, hogy mire költi, ezért kéne a nőknek egy közös bankszámla, ahova a férfiak fizetését automatikusan utalják a nőknek, az nem váltott volna ki kisebb felháborodást a férfiak részéről.
16/25 anonim válasza:
Csak abban az esetben, ha a nő többet is akar(na), mint szex.
17/25 anonim válasza:
Szerintem nem. Vannak férfiak akikkel én is maximum szexelnék és kész de ennél komolyabban nem érdekelnek.
18/25 anonim válasza:
Így, önmagában miért lenne megalázó? Nem kell feltétlen olcsó lotyónak tartania ahhoz, hogy ne én legyek számára az ideális barátnőjelölt, lehet, hogy egyszerűen csak más természetű nőre vágyik. Ettől még a fantáziáját nyugodtan beindíthatom. Ha én esetleg többet akarnék tőle ennél, akkor se megalázónak mondanám, inkább csak fájna.
20/25 anonim válasza:
Nekem igen. Szexre bárki jó, prostik is azokkal senki ne rakjon egy sorba. Másrészt üríteni jó volnék, felvállalni kapcsolatra már bezzeg nem. Na ezeket hajtom el úgy, eszébe ne jusson újra próbálkozni. Lehet én vagyok túl büszke, másrészt nálam a szex érzelmi kérdés. Nálam egy pasi ezzel elkapálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!