Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki árulja már el végre, hogy honnan lehet rajonni, hogy mit is akar egy ferfi?
Mert a nők magukból indulnak és ők valóban nem tudják mit akarnak sosem. Ezért gondolják, hogy a férfiak sem.
Egy férfi általában tartja magát ahhoz amit mond, kivéve ha megy a barátzónás vergődés, de ott már szó sincs kimondott dolgokról feltétlenül.
Szex, szerelem és/ vagy kaja. Mindegyik így működik.
A kérdés inkább az, hogy mindezt tőled akarja e.
egy férfi barátságot szex nélkül magamból !IS! kiindulva sosem akar,
szóval válogass a másik kettő közül
Először is nem árt tudni, hogy ÁLTALÁBAN mit akar. Van egy csomó férfi, aki retteg az elköteleződéstől, csak laza kapcsolatban képes gondolkodni. Ezért nem árt megismerni a másikat "semleges" terepen, ahol viszonylag őszintén - nem a nő vélt elvárásainak megfelelve - adja önmagát.
Én a páromról már rég tudtam, hogy nagyon vágyik komoly kapcsolatra, nem nekem mondta, hanem közös ismerősi körben beszélt róla (akkoriban még nem tudtuk egymással elképzelni). Úgyhogy amikor összejöttünk, akkor számomra nem volt kérdés, hogy mit akar...
Persze szexet is akar. Sokat. És úgy érzem, hogy a legjobb barátok is vagyunk mindemellett, hiszen mindent megosztunk egymással.
a barátság összefügg a szexel, azaz akihez nem vonzódik , nem szexelne vele, azzal biztosan lehetnek csak barátok.
Hogy kapcsolatot akar e az illető férfi az egyéni, attól füg mit keres egy nőben,.
Én meg szoktam mondani, beszédnek hívják, rájönnie sem kell.
Én a nőktől is ugyanezt szoktam elvárni (ezt is szavaim megformálásával adom tudtukra, célzásokból nem értek), néha irrealitásnak bizonyul számukra :-) De az ilyen egyedekkel úgysincs mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!