Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megalazo vagy sértő egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalazo vagy sértő egy nő számára, hogy egy férfi csak szexet akar tőle?

Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 08:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%

Egyértelműen megalázó, hiszen dugni mindenki tud és mi könnyebben is juthatunk szexhez.

Férfiak néha dobálóznak, hogy "csak attól a nőtől akarunk csak szexet, aki többet nem tud nyújtani". Szerintem ez sok esetben nem igaz, vannak olyanok, akiket tényleg csak a luk érdekel, nem aki körénőtt.

2015. aug. 15. 08:09
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem, ha ő is csak azt akarja (és igen, van ilyen is).
2015. aug. 15. 08:10
 3/25 anonim ***** válasza:
#1 remélem akkor is így gondolkodsz, mikor majd a tinilányodhoz állít be mindenféle aberrált kan a napi betevőért :)
2015. aug. 15. 08:10
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha a nő is csak arra vàgyik,nem sértő,és nem megalàzó.Legalàbbis én nem vettem zokon soha ilyet,mert mindketten tudtuk hogy hànyadàn àllunk.
2015. aug. 15. 08:27
 5/25 anonim ***** válasza:
47%

Akkor majd szerinted az x ezres Magyar Honvédség elmegy 21 millió ember országába harcolni, hogy te csak nőt kaphass a farkadra, ők az életüket kockáztatják. Aha. És a románok is -tök tétlenül néznék ezt, után a nem támadnának vissza és nem ölnének meg téged, nem gyújtanák meg a házad, nem bsznák meg az anyád és a lányaid bosszúból.

Nem csak hogy troll vagy, hanem buta is. És csodálkozik, hogy szűz.

2015. aug. 15. 08:36
 6/25 anonim ***** válasza:
88%

Npként azt mondom, hogy:

1. amatőr az a srác/férfi, aki szexbe tárgyalja be a csajt még akkor is rámenősen, ha az finoman ellenkezik,

2. az igazság az, hogy nem több, mint egy hímr..ngyó, akit bizony keményen kibeszélnek a nők, akkor is, ha az trekszik arra, hogy ismeretlen nőkkel kavarjon ;)

2015. aug. 15. 09:05
 7/25 anonim ***** válasza:
42%

Mindkettő. Ráadásul nevetséges is :)

21/L

2015. aug. 15. 09:07
 8/25 anonim ***** válasza:
41%
Moderátorok, az 5-re figyeljetek, tiltsátok ha lehet, nem kicsit beteg, priviben tarkónlövést, SS katonát emleget, beteg ember!!!
2015. aug. 15. 09:07
 9/25 anonim ***** válasza:
42%

És te lennél a vezetőjük? Akkor már annyi vezető lenne, hogy katona nem maradna. 20.000 katonának is csak néhány parancsnok kell. És megsúgom, ahhoz, hogy a rómaiak mással végeztessék a piszkos munkát, először a római katonákat kellett feláldozni, hogy a másik ország embereit rabszolgasorba űzze. Mert a mások feletti hatalom nem csak úgy nőtt a földből. És ha még vagy olyan férfiatlan, hogy a hazádért való hadjáratot meglógnád, de ha visszatámadnak a románok a védekezés elől már képtelen lennél kibújni. Nem beszélve arról, hogy egy háborút pénzelni kell, úgyhogy ne csodálkozz, hogy a nettó 150es fizetésed a megnövekedett adóterhek miatt hirtelen 50ezer lesz.

Egyszerűen leszakad a pofám, hogy teszed itt a nagy történészt, mikor még tegnap volt a második világháború és életeket tett tönkre. 93 éves dédim mesélt róla minden szörnyűségek történtek, pedig ő nem vett részt a közelharcban, csak a megszállásban. Fél magyar bagázs meghalt, nem volt férfi, a magyar nők szarral az arcukon jártak templomba, hogy ne kívánják meg őket az oroszok. Azért ha anyádat dugnák megnézném én, meddig vagy képes tolerálniq magad és vicceskedni, mint most. A férfiakat ugyanúgy seggbekurták, mint a nőket, elárulom, hogy a melegek aránya akkor is ugyanannyi, volt, mint most.

Ha szerinted a háború menő dolog, és simán feláldoznád akár egy magyar férfi életét is, csak mert olyan nyomorék vagy, hogy nincs nő a kis csoffadt farkadra, akkor az utolsó pöcegödörben a helyed.

Én rajtad kívül semelyik magyar férfit nem küldeném, hogy ölesse meg magát.

2015. aug. 15. 09:09
 10/25 anonim ***** válasza:
47%
A válaszolót én jelentettem a moderátoroknak, úgy látszik, hogy már intézkedtek is.
2015. aug. 15. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!