Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálják a kifejezetten alacsony pasikat azzal vigasztalni, hogy alacsony nők is vannak, ha történetesen nem általános dolog, hogy az alacsony nők mindenképp alacsony pasikkal jöjjenek össze?
# 39/40 Időpont ma 16:56 - Én ezt sehol nem írtam, sőt. Olvasd el a hozzászólásaimat, kérlek. Miért ne lehetne egy alacsony pasinak nője? Az, hogy nekem ez probléma, nem jelenti azt, hogy másnak is az. Jobb lenne, ha azt hazudnám, hogy nem zavar, amikor igenis zavar, és nem tudnám elengedni magam egy pasi mellett? Hazudni nem rosszabb, mint bevallani, hogy hát ez nekem zavaró? Én ezt vállalom. Többnyire belső dolgok számítanak, plusz néhány külső, amikhez ez hozzátartozik. NÁLAM! Igenis feszélyez, hogy beskatulyáznak, hogy alacsony pasiknak ott van a sok alacsony nő, ez olyan, mint hogyha azt mondanák, hogy nem ülhetsz fel a hullámvasútra, mert kicsi vagy, pedig lehet, hogy nagyon szeretnék felülni rá...
Ha hazudok, akkor azt mondjátok, hogy hazudok, ha megmondom őszintén, hogy igen, ez egy olyan dolog, ami nekem problémát okoz (mint a dohányzás is, így nálam a dohányzók is kiestek, annak is megvan az oka), akkor meg azért szeditek le a fejemet...
Én elfogadom, hogy vannak pasik, akiknek az én magasságom már az ő szemszögükből zavaróan kicsi, de nem akarom meggyőzni őket, hogy márpedig tegyenek velem egy próbát, mert vannak olyan pasik (magas pasik is, volt már ilyennel dolgom), akiknek meg nem zavaró. Akkor minek ez a beskatulyázó általánosítás?
Pasiknak is lehet akármekkora nőjük, írtam példát, nem is egyet. Ti miért skatulyázzátok be magatokat ahelyett, hogy lazítanátok egy kicsit a gyeplőn és feladnátok a savanyú uborka látásmódot?
"Miért ne lehetne egy alacsony pasinak nője? Az, hogy nekem ez probléma, nem jelenti azt, hogy másnak is az."
Attól még másnak is az, csak az okozati összefüggés hiányzik. Alacsony pasi egyetlen csajnak se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!