Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbálják a kifejezetten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálják a kifejezetten alacsony pasikat azzal vigasztalni, hogy alacsony nők is vannak, ha történetesen nem általános dolog, hogy az alacsony nők mindenképp alacsony pasikkal jöjjenek össze?

Figyelt kérdés
Alacsony nőként beskatulyázva érzem magam, mikor ilyeneket olvasok, hogy akkor nekem egy magas pasi se tetszhet, csak a kifejezetten alacsonyak.
2015. aug. 12. 14:32
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Érettségiig csak negatívat kaptam, nem csak a másik nemtől, a saját családomtól is...
2015. aug. 12. 15:51
 32/43 A kérdező kommentje:
Én úgy vélem, ha valaki tudja magáról, hogy valami neki zavaró, és nem tud vele mit kezdeni, jobb magának is bevallani, meg ha adott esetben olyan helyzetbe kerül másnak is, így tiszta, én is jobban szeretem, ha valaki az ilyen dolgokat az elején tisztázza, és akkor nem futunk fölösleges köröket. Én tudomásul veszem, hogy vannak, akiknél kiesek a rostán, nem is kell mindenkivel próbálkozni.
2015. aug. 12. 15:56
 33/43 anonim ***** válasza:

Carmen Electra is alacsony (1.50 valamenyi)

[link]

Mégis tapadnak rá a pasik még 4 évesen is

Az alacsony lányok elég erőszakosak..

2015. aug. 12. 16:01
 34/43 anonim ***** válasza:
AZ alacsony nők való igaz, hülyén néznének ki magas pasival, de nagyon alacsonnyal is. Gondolni kell az utódok genetikájára is. Mindazon által ismerek 170 cm-e spasit aki bármilyen, nála magasabb nőket is megkapott. Kisugárzás, helyesség kérdése. Azt kellene már észrevenni hogy önmagában csalk a magasság nem egy szűrő. Nyilván senkinek nem tetszik sem az extrém alacsony, sem az extrém magas, mert ott az már betegség gyanús. Te egyálktalán nem vagy alacsony a magasságoddal, és nincs kevesebb esélyed párt találni, mint nekem, a 150 cm-es nőnek. Én is találtam, méghozzá egy 173 cm magas párt. De nem a magassága döntött, hanem a humora és az esze. De nem állnék le egy 165 cm alatti, sem egy 185 cm feletti pasival, szimplán nmert nem vonz és nem illene hozzám. Ez kémia is részben, a normál tartományban szeret midnenki keresgélni, amiből Te egyáltalán nem lógsz ki. A lényeg, hogy ne kegyéál savanyú uborka, mert akkor magasságtól függetlenül sem fognak választani.
2015. aug. 12. 16:18
 35/43 A kérdező kommentje:
Ismerek agresszívabb alacsony nőket, meg olyat is, aki mimózalelkű. Én igyekszem az arany középutat képviselni, mondjuk apámnál határozottabb vagyok, anyám akaratos, öcsémet és engem sikerült kettőjük közé lőni.
2015. aug. 12. 16:20
 36/43 anonim ***** válasza:
Oh bocsi figyelmetlenül olvastam, látom nő vagy, akkor is megértelek a 150 cm-el. Nekem szerencsém van, mert a 180 cm felettiek amúgy sem tetszenek. De vígasztaljon Klicsko és Hayden Panettiere esete 155 cm-195 cm, tehát minden lehetséges. Ha téged a kifejezetten magas vonz, nehezzen, de találhatsz, bár furán fogtok együtt kinézni. Engem 150 cm nőként egy 157 cm alacsony palival akartak összehozni, akkor már volt barátom. Mert viccesnek gondolták, hogy mi 2-en milyen jól mutatnánk együtt. De nekem már megvolt a barátom és a pasi amúgy sem tetszettt, de nem a magassága miatt, hanem mert egyszerűen nem indított be.
2015. aug. 12. 16:22
 37/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok savanyú uborka, de mindig is utáltam, ha bármilyen téren beskatulyáztak. :-) Ebben is.

Nekem egyébként 175-192cm között mozogtak eddig a pasik, akikkel megvolt az összhang kölcsönösen.

2015. aug. 12. 16:23
 38/43 anonim ***** válasza:
Shakira is kb 155 cm még annyit az előzőekhez, nem hinném , hogy agresszív lenne. Én attól leszek az, ha nem vesznek komolyan, csak a magasságom miatt, vagy beszólnak. Na akkor agresszív leszek. Én sem fikázom a magas 2m-es laklikat, mert tudom, hogy nem esne nekik jól.
2015. aug. 12. 16:24
 39/43 anonim ***** válasza:
53%
Szóval kikéred magadnak, hogy ne lehessen magas pasid, de az teljesen rendben van, hogy egy alacsony pasinak soha nem lehet nője, ugye?
2015. aug. 12. 16:56
 40/43 anonim ***** válasza:
53%
ha te lennél az utolsó nő a világon akkor se kellenél
2015. aug. 12. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!