Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálják a kifejezetten alacsony pasikat azzal vigasztalni, hogy alacsony nők is vannak, ha történetesen nem általános dolog, hogy az alacsony nők mindenképp alacsony pasikkal jöjjenek össze?
"A 20-as korosztályról nem tudok nyilatkozni."
Ó akkor másik generáció vagy. Ég és föld, a mai huszonéves nőkre jellemző az, amit leírtam. A 30 évesekben még voltak emberi értékek és volt empátia, valamint nem volt ekkora a felszínesség.
"nagyon fogom irigyelni a barátnődet..."
És látod a szemében, hogy lesajnál, és a büdös életben nem lennél elég jó, bármit is csinálsz. Undorítóak ezek a női hazugságok, még sértőbbek, mintha megmondaná az igazat, mert így hülyének is nézz.
Nézzétek, én megmondom, hogy én így állok hozzá, és megvan az oka is, amit nem tudok kigyomlálni magamból. Emiatt meg fölösleges elmennem pszichológushoz, ennél komolyabb gondok is vannak az életben. Viszont csak mert én így élem meg, ezzel nincs mindenki így.
Mellesleg engem a siránkozás alapból taszít, szóval ha azt látom egy pasin, hogy állandóan csak nyavalyog, akkor sem lenne esélye, ha minden más téren klappolnánk, mert kerülöm a negatív emberek társaságát, akivel megtehetem, mert iszonyúan le tudják szívni az energiámat, ami nem jó (saját közvetlen családomban is van ilyen ember - már nem sokáig).
Egyébként akiket én ismerek alacsony pasikat, akiknek sikerük volt, van a nőknél, ők a stílusukkal tudtak sikeresek lenni, nem frusztráltak, kimozdulnak otthonról (kinézettől meg más külsőségtől függetlenül). Jó, de már ők sem gyerekek mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!