Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálják a kifejezetten alacsony pasikat azzal vigasztalni, hogy alacsony nők is vannak, ha történetesen nem általános dolog, hogy az alacsony nők mindenképp alacsony pasikkal jöjjenek össze?
Prince, az énekes, 158 cm.
Őt valahogy nem kellett vigasztalni, a nők folytak tőle.
Szóval nem értem, mi a probléma?!
Történetesen ismerek egy párt, ahol a nő látványosan magasabb a pasinál. Egyikük sem gazdag, és a külsejük se olyan, amivel villogni lehetne, de szeretik egymást. Szóval ha egy pasinak jó a hozzáállása, nincs bekorlátozva ő sem.
Én 151cm magas vagyok, üdítő érzés, ha valahol nem én vagyok a legkisebb, egyébként simán átnéznek rajtam és fellöknek tömegben, sokszor kell ágaskodni, már a felső tagozatos iskolás gyerekek is kb. olyan magasak, mint én, amúgy is egy 5-10 évvel fiatalabbnak szoktak nézni a valós életkoromnál, a fotocellás ajtóknak van, hogy integetni kell, mert van úgy, hogy az én magasságom fölé vannak beállítva, abszolút nem nézik ki belőlem, hogy elcipelek valami nagyobb méretű dolgot, ha mégis így látnak valahol, csak bámulnak.
"Prince, az énekes, 158 cm."
Nem lehet minden alacsony férfi akkora jelenség, mint Prince, és nem is lehet olyan GAZDAG, meg akkora sztár. Szóval ez egy iszonyatosan ostoba a valóságtól elrugaszkodott példa volt.
férfi alacsony lány= de kis cuki baba
nő alacsony pasi= fériatlan nem tud megvédeni hogy nézek ki melette magassarkúban!? akkor miről beszélünk?
ugyanilyen magas vagyok, mint te, viszont én szeretek ekkora lenni nőkènt semmi hátrányom nincs belőle.
A magas relatív, a barátom 170 cm és nekem magadnak tűnik,meg voltam győződve, higy 175 körüli.
Tehát ami egy normál magas nőnek magáhiz képest alacsony az a piciknek magukhoz képesr magas.
Ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Ha neked a magasabbak, akkor keress olyat.
Az én párom olyan magas, mint én (170 cm), neki soha nem volt szüksége biztatásra, a magassága soha semmi nehézséget nem okozott neki a pártalálásban.
"Egy rokonságunkban lévő házaspárnál is a férfi az alacsonyabb (szerintem már unokájuk is van), anyukám oldaláról rokonok, anyukám mesélte, hogy ők is kapták a megjegyzéseket, aztán elintézték annyival, hogy "az ágyban nem látszik"."
Az a baj, hogy ezek a példák nem a mai állapotokat tükrözik, hanem a húsz, harminc évvel ezelőttit. Ma ha egy fiatalember nem magas, akkor a nők emberszámba sem veszik, nem hogy férfiszámba. Régen viszont nem az ilyen külsőségek voltak elsődlegesek a nőknek, hanem az, hogy rendes, kedves, okos e a férfi. Manapság minden a külsőségek körül forog a nők többségének a fejében.
Valószínűleg nálam azért van így, mert többnyire negatív visszacsatolásokat kaptam nagyon sokáig, gúnyoltak a magasságom miatt, és már később, mikor elkezdtek pozitív visszajelzések érkezni, az inkább magasabb emberektől jött.
Jó, de nem vagyunk egyformák, és nem ugyanazok a tapasztalataink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!