Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az itteni "nőutálókról" és "nőimádókról"? (hosszú magyarázat lent)
Az eléggé gyakori, nők párválasztási szokásait kritizáló kérdések általában két csoportra osztják a válaszadókat:
1. Nőutálók. E csoport tagjai megállás nélkül szidják a nőket, szerintük kivétel nélkül mindegyik hülye liba, aki észre sem veszi azt a férfit, akinek nincs legalább egy új BMW-je, 10 millió forintja és olyan teste, mint Channing Tatumnak.
2. Nőimádók. Szerintük semmi gond nincs a nők párválasztási szokásaival, nem számít nekik a pénz meg az izomzat, mindegyikük kedves, jószívű férfiakat keres, a rosszfiúkat figyelembe se veszi, és messziről elkerüli.
Nos, engem nem is tudom, hogy melyik csoport irritál jobban.
A nőutálók gondolom, hogy azért ilyenek, mert csalódtak néhány felszínes nőben, de szerintem a nem felszínes nők keresése sokkal jobb megoldás lenne, mint a gyűlölködés. Mert léteznek nem felszínes nők is!
A nőimádók pedig úgy tesznek, mintha nem léteznének felszínes nők, akik a külsőre, meg a pénzre hajtanak, esetleg csak az alfahímeket veszik észre, és ha valakinek más a véleménye erről, akkor egyből lúzernek titulálják, és elküldik melegebb éghajlatra. Aki nem feminista, azt meg le"hímsovinisztázzák".
Szerintem sajnos sok a felszínes nő, akinek csak a külső, a vagyon, meg a férfi státusza számít (ezt nem hajlandóak beismerni a 2. csoport tagjai), de sok nem felszínes, kedves, jószívű nő is van, akik szívesen összejönnének egy ugyancsak kedves, jószívű férfival, akkor is, ha az nem olyan izmos, gazdag meg alfahím (ezt nem hajlandóak beismerni az 1. csoport tagjai).
Kicsit olyan ez szerintem, mint a pártok véleménye a menekültkérdésről. A jobboldal olyan, mint a nőutálók (csak gyűlöletet keltenek), a baloldal pedig olyan, mint a nőimádók (nem képesek belátni, hogy nincs minden a legnagyobb rendben).
Ti mit gondoltok erről?
20-as vagyok.
Nos Kérdező,hogy hol is próbáltam meg ismerkedni? Szinte mindenhol.
Utcán,buszon,iskolában,egyetemen,könyvtárban,szórakozóhelyeken,baráti társaságon belül,saját szervezésű házibulikban,interneten stb.
Úgy érzem nem véletlenül nem tudtatok érdemi választ,reakciót írni a mondandómra.Ez valahol nem csoda,hiszen logikusan felépített gondolatmenetről van szó,tapasztalataimmal alátámasztva.
22-es.
Ezt írtad:
"Ha esetleg elgondolkoznátok rajta, hogy talán azok a lányok sem mind felszínes érzéketlen pénz- és hataloméhes szajhák, akiktől elutasítást kaptatok, hogy talán véletlenül okuk volt rá, és az az ok nem a pénzben meg az izmokban keresendő.."
Nos a jóképűség,és izmosság jórészt genetikai adottság,vagy van vagy nincs.
A pénz az egy másik kérdés.
Azonban nem igaz,amit írtál,legalábbis az esetemben nem.
Ha még csak szóba sem állnak velem a nők,1 mp alatt elküldenek melegebb éghajlatra,akkor mégis mire gondoljak? Mi nem tetszhet nekik más,ha többet nem is tudnak rólam egyáltalán?
Akkor mégis milyen más okból küldenének el?
Arról már nem is beszélve,hogy hány az arcomba vágta,hogy milyen nyomorék vagyok.
Pedig még csak csúnya sem vagyok,átlagos kinézet megvan bőven,adok is magamra elég durván ráadásul.
Jó mint említettem nem vagyok álomkinézetű,és izmaim sincsenek túl nagyok,de a genetikám nem is engedi...
24/F
Még mindig a 22-es vagyok.
Mondanám, hogy meggyőztetek és igazatok van, mivel veletek ellentétben én el is gondolkozom a válaszaitokon, de nem megy. Hogyan fogadjam el azt a nézetet, hogy a nők többsége egy rakás szr és alig van kivétel, mikor én ezt a valóságban pont fordítva látom? Úgy érzem, mintha más világban élnétek. Olyanról még soha, egyetlen egyszer nem hallottam, hogy valakinek köret nélkül az arcába vágták volna, hogy bocs csúnya vagy. Sőt, egyetlen barátnőmnek/lány ismerősömnek sincs és nem is volt ilyen alfahím párja, és meg is értem, ugyanis az általatok leírt izmos-jóképű-gazdag-tahó karakter már nem is férfiként, hanem emberként vált ki belőlünk ellenszenvet. Két lányt ismerek, barátnők, akik az ilyenekre utaznak, abból az egyik egy kifejezetten félénk, jószívű, önzetlen, de elég naiv, butácska, és könnyen befolyásolható a barátnő által.
Tehát nem azt mondom, hogy ezek nem is léteznek, én csak azt mondom, hogy közel sem ez jellemző a többségre.
Az meg, hogy a stílusom, ne haragudjatok, ilyen ha magyarázok, mindig is ilyen volt, nem tudok tenni ellene.
Tudnék mesélni eseteket lányok oldaláról is, nem áldozatszerepben, hanem csak úgy, mert szerintem érdekes, és végig tudnék hallgatni még párat fiú oldalról is, ezen kívül ki tudnám fejteni, miért ismerkedtek rossz helyen, de szerintem rombadőlne az egész oldal tőle, szóval, ha esetleg valakinek van kedve ezt megvitatni, és nem csak leoltani akar, mert ostoba nő, attól értékelném a privátot, és nem azért, hogy bárkit meggyőzzek, hanem mert szeretném megérteni, miért lehet ekkora szakadék az emberek tapasztalatai között.
# 32 Az érveid elfogadhatóak, és nem is igazán lehet beléjük kötni. Azonban nem arra reagáltál, amit én írtam.
Ezzel szemben viszont én nyitott vagyok erre az eszmecserére, de nem privátban, hanem itt. Legyen belőle haszna mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!