Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az itteni "nőutálókról" és "nőimádókról"? (hosszú magyarázat lent)
Az eléggé gyakori, nők párválasztási szokásait kritizáló kérdések általában két csoportra osztják a válaszadókat:
1. Nőutálók. E csoport tagjai megállás nélkül szidják a nőket, szerintük kivétel nélkül mindegyik hülye liba, aki észre sem veszi azt a férfit, akinek nincs legalább egy új BMW-je, 10 millió forintja és olyan teste, mint Channing Tatumnak.
2. Nőimádók. Szerintük semmi gond nincs a nők párválasztási szokásaival, nem számít nekik a pénz meg az izomzat, mindegyikük kedves, jószívű férfiakat keres, a rosszfiúkat figyelembe se veszi, és messziről elkerüli.
Nos, engem nem is tudom, hogy melyik csoport irritál jobban.
A nőutálók gondolom, hogy azért ilyenek, mert csalódtak néhány felszínes nőben, de szerintem a nem felszínes nők keresése sokkal jobb megoldás lenne, mint a gyűlölködés. Mert léteznek nem felszínes nők is!
A nőimádók pedig úgy tesznek, mintha nem léteznének felszínes nők, akik a külsőre, meg a pénzre hajtanak, esetleg csak az alfahímeket veszik észre, és ha valakinek más a véleménye erről, akkor egyből lúzernek titulálják, és elküldik melegebb éghajlatra. Aki nem feminista, azt meg le"hímsovinisztázzák".
Szerintem sajnos sok a felszínes nő, akinek csak a külső, a vagyon, meg a férfi státusza számít (ezt nem hajlandóak beismerni a 2. csoport tagjai), de sok nem felszínes, kedves, jószívű nő is van, akik szívesen összejönnének egy ugyancsak kedves, jószívű férfival, akkor is, ha az nem olyan izmos, gazdag meg alfahím (ezt nem hajlandóak beismerni az 1. csoport tagjai).
Kicsit olyan ez szerintem, mint a pártok véleménye a menekültkérdésről. A jobboldal olyan, mint a nőutálók (csak gyűlöletet keltenek), a baloldal pedig olyan, mint a nőimádók (nem képesek belátni, hogy nincs minden a legnagyobb rendben).
Ti mit gondoltok erről?
Kedves kérdező, én inkább a "nőutáló" csoportba tartozom, habár nem utálom őket, van több normális nőismerősöm is, én a tipikus fiatal magyar nőket nem szeretem. Most nincs kedvem kifejteni miért, mert nem ez volt a kérdés.
Ami a normális nők is vannak megjegyzésedet illeti igazad van, csak éppen azt nem veszed figyelembe, hogy az, hogy egy nő normális rohadtul nem elég. SZABADNAK is kell lennie, ugyanis én senki kapcsolatába nem akarok bekavarni, a rendes lányok többsége pedig ezer éve kapcsolatban él, ezen kívül kell a közös szimpátia és érdeklődés, és egy alap igényesség is, például nem vagyok hajlandó kövér nővel összejönni, mert egészségtelen és igénytele, de nem is vágyok plasztik modell plázacicára.
A probléma az, hogy nagyon nehéz manapság normális párt találni, és tudod amikor azt látja az ember, hogy megjelenik a tipikus műveletlen, önző, bunkó tahó és a nők elolvadnak tőle, hogy micsoda férfi... az elkeserítő, ezek után én picit megvetem a nőket, mert sajnos többségüknek ilyen az értékrendjük csak a felszín és a csillogás, ami igazán érték az nem ér számukra, többségük számára SEMMIT.
# 15 Az érved lenyűgöző. De komolyan. Főleg azért, mert én is kritikus vagyok a reklámokkal kapcsolatban. Teljesen igazad van.
Viszont több cég is van, amely statisztikákkal foglalkozik. A személyes tapasztalatom valóban az, hogy bár mindegyik elcsal egy-két százalékot az általa preferált párt irányába, mégis alapvetően egyeznek ezek a statisztikák. Tehát például már mindegyik cég azt mondja, hogy a Jobbik a második legnagyobb párt. Még az MSZP-hez köthető cég sem tagadja ezt. Esetleg annyiról van szó, hogy náluk az MSZP-nek egy-két százalékkal több a támogatottsága, mint a többi cégnél. Szerintem maximum ennyi csalás van a dologban, és nem feltétlenül kell összeesküvés-elméleteket látni a dologban.
# 18 Szóval mindezt a nőkre kivetítve: Járjak utána rendesen, attól függetlenül, hogy a női ismerőseim 90%-a "abba" a kategóriába tartozik? És attól függetlenül is, hogy férfitársaimtól is hasonló sztorikat hallok vissza?
Nos azt kell mondanom, hogy ezt teszem. Sőt, mi több én lennék a legboldogabb, ha kijelenthetném, hogy a nők csoportján belül van egy szemetekből álló kisebbség, de nem kell velük törődni, mert a nők alapvetően jó emberek. De egyébként én mindig elmondom ezen az oldalon, hogy tisztelet a kivételnek, meg hogy akinek nem inge, az ne vegye magára.
De az az igazság, hogy a tapasztalatom nem az, hogy egy kisebbség lenne az a része a nőknek, amelyik nem rendes. Nem hiszem, hogy az lenne a probléma, hogy engem kerülnek a rendes nők. Ahogy mondtam, másoktól is állandóan ilyen sztorikat hallok. Elég ezen az oldalon böngésznem.
Kérdező ha már ezt írtad:
"sok nem felszínes, kedves, jószívű nő is van, akik szívesen összejönnének egy ugyancsak kedves, jószívű férfival, akkor is, ha az nem olyan izmos, gazdag meg alfahím (ezt nem hajlandóak beismerni az 1. csoport tagjai)."
Feltételezzük,hogy elhiszem.
Egyetlen dolgot mondjon már el valaki,akár a Kérdező,akár bárki más.MERRE találhatóak az ilyen nők?
Csak egyet mutasson már nekem valaki élőben,de komolyan.
Mert lehet itt mondani,hogy így úgy létezik,de hol a bizonyíték rá?Honnan tudjam,hogy valóban létezik,ha soha életemben nem találkoztam még ilyennel?
Igen már régebben is leírtam,hogyha idegen emberek azt állítják és mondják neked,hogy a hegyi jeti létezik,de te soha nem találkoztál még vele és nem is láttad,akkor te elhinnéd,hogy létezik csak azért mert ők azt mondták?
Egyetlen nő nem volt még velem soha életemben kedves őszintén(a családtagokat kivéve nyilván),sőt kizárólag a kinevetést,megalázást,visszautasítást kaptam tőlük egész életemben.
És mindig bebizonyosodik amit állítok.A nőknél kizárólag a külső számít,hogy jóképűnek születtél vagy sem,illetve hogy izmos vagy-e vagy sem.
Nyilván ha az vagy,akkor jó,na de ha nem,akkor aztán el vagy mondva mindenféle nyomoréknak,és hogyan képzelted egyáltalán hogy hozzá mertél szólni stb...
Soha életemben nem találkoztam kivétellel ezek alól,és ez nem véletlen úgy érzem.
Soha életemben nem kaptam egyetlen nőtől még csak esélyt sem semmire,beszélgetni nem akar velem egy nő sem ezek miatt...randiról már álmodni sem merek...
Na és miért? Mert nem születtem helyesnek és izmosnak,ezáltal leírnak 1 mp alatt és ennyi volt.
És teljesen mindegy hány egyéb pozitív tulajdonságom van,mert van elég sok,de semmit nem számít.
Tehát egy olyan dolog miatt van megpecsételve az egész életem,amibe még csak beleszólásom sem volt,semennyi.
És ezért nem kapok még csak esélyt sem egy nőtől sem.
Tudom nem érzed át,mert nem vagy még csak hasonló helyzetben sem,de hidd el egyikünknek sem jó ez a helyzet.
Csak a valóságot nem tagadom le,ami velem történik.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!