Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az itteni "nőutálókról" és "nőimádókról"? (hosszú magyarázat lent)

Figyelt kérdés

Az eléggé gyakori, nők párválasztási szokásait kritizáló kérdések általában két csoportra osztják a válaszadókat:

1. Nőutálók. E csoport tagjai megállás nélkül szidják a nőket, szerintük kivétel nélkül mindegyik hülye liba, aki észre sem veszi azt a férfit, akinek nincs legalább egy új BMW-je, 10 millió forintja és olyan teste, mint Channing Tatumnak.

2. Nőimádók. Szerintük semmi gond nincs a nők párválasztási szokásaival, nem számít nekik a pénz meg az izomzat, mindegyikük kedves, jószívű férfiakat keres, a rosszfiúkat figyelembe se veszi, és messziről elkerüli.

Nos, engem nem is tudom, hogy melyik csoport irritál jobban.

A nőutálók gondolom, hogy azért ilyenek, mert csalódtak néhány felszínes nőben, de szerintem a nem felszínes nők keresése sokkal jobb megoldás lenne, mint a gyűlölködés. Mert léteznek nem felszínes nők is!

A nőimádók pedig úgy tesznek, mintha nem léteznének felszínes nők, akik a külsőre, meg a pénzre hajtanak, esetleg csak az alfahímeket veszik észre, és ha valakinek más a véleménye erről, akkor egyből lúzernek titulálják, és elküldik melegebb éghajlatra. Aki nem feminista, azt meg le"hímsovinisztázzák".

Szerintem sajnos sok a felszínes nő, akinek csak a külső, a vagyon, meg a férfi státusza számít (ezt nem hajlandóak beismerni a 2. csoport tagjai), de sok nem felszínes, kedves, jószívű nő is van, akik szívesen összejönnének egy ugyancsak kedves, jószívű férfival, akkor is, ha az nem olyan izmos, gazdag meg alfahím (ezt nem hajlandóak beismerni az 1. csoport tagjai).

Kicsit olyan ez szerintem, mint a pártok véleménye a menekültkérdésről. A jobboldal olyan, mint a nőutálók (csak gyűlöletet keltenek), a baloldal pedig olyan, mint a nőimádók (nem képesek belátni, hogy nincs minden a legnagyobb rendben).

Ti mit gondoltok erről?

2015. aug. 10. 19:18
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

20:

Te hol próbáltál eddig ismerkedni, hogy csakis felszínes nőket találtál?

2015. aug. 10. 21:22
 22/33 anonim ***** válasza:
És mi van azzal, akinek nagyon is inge és nem tisztelt kivétel? Pusztuljon már el, mert szemét, felszínes állat, aki csak a megvetést érdemli? Szerintetek ez így jó? Ha megpróbálnátok egy kicsit túllátni az egész helyzeten, rájönnétek, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ha esetleg elgondolkoznátok rajta, hogy talán azok a lányok sem mind felszínes érzéketlen pénz- és hataloméhes szajhák, akiktől elutasítást kaptatok, hogy talán véletlenül okuk volt rá, és az az ok nem a pénzben meg az izmokban keresendő... De nem, nektek minden nő ostoba és lenéznivaló, ti meg vagytok az ártatlan áldozatok, mintha az élet ilyen egyszerű lenne, hogy van a jó meg a rossz, átmenet a kettő közt meg nem létezik, az ember nem hibázhat akaratlanul, nem kerülhet kilátástalan helyzetekbe, csapdákba, nem, minden simán fekete-fehér, ahogy ti elképzelitek, és csak a felszínes nők a hibásak.
2015. aug. 10. 21:32
 23/33 A kérdező kommentje:

"Ha esetleg elgondolkoznátok rajta, hogy talán azok a lányok sem mind felszínes érzéketlen pénz- és hataloméhes szajhák, akiktől elutasítást kaptatok, hogy talán véletlenül okuk volt rá, és az az ok nem a pénzben meg az izmokban keresendő..."

Na, igen, ez is igaz, hogy van, akit nem emiatt, hanem pl. azért utasítanak vissza, mert negatív és pesszimista.

Viszont azt szerintem te is beláthatod, hogy van olyan nő is, aki tényleg felszínes, és ne csináljunk úgy, mintha az nem lenne rossz dolog. (Mielőtt valaki azt írja, hogy felszínes férfiak is léteznek: Igaz, léteznek, de aki erről akar beszélni, tegyen fel új kérdést, mert ez nem arról szól.)

2015. aug. 10. 21:43
 24/33 anonim ***** válasza:

# 22 A válaszod stílusát nem minősítem. Nem a visszautasításokról van itt szó. Nekem az exbarátnőm egy pszichopata volt. És a pszichopata nem egy költői túlzás, konkrétan egy pszichopata volt. Hónapokig nem mertem utána kezdeményezni a másik nemnél.

És persze, a világ nem fekete-fehér. Vannak árnyalatok, hogyne lennének. De hidd el, ha végigélnéd azt az életet, amit egy férfinak kell, akkor te is azt gondolnád, hogy inkább gonosz ez a világ. Nem tökölnél mindenféle árnyalatok megkülönböztetésével. Miért nem? A saját védelmedben.

Az emberekben benne van a gonoszságra való hajlam. Ha nekem nem hiszed el, hidd el a Bibliának. Ha annak sem hiszed el, akkor hidd el Freudnak. És azokban az esetekben amikor egy nő visszautasít, kihasznál stb. egy férfit akkor igenis az a helyzet, hogy egy ember gonoszságot követett el valaki ellen, aki nem tett vele rosszat.

Amúgy amit te csinálsz az áldozathibáztatás. A feministák nagyon szeretik ezt a kifejezést a nemi erőszak kapcsán. Szóval ha a nemi erőszak kapcsán nem szabad az áldozatot hibáztatni (nem szabad, természetesen) akkor most se lehessen, jó? Kösz.

2015. aug. 10. 21:45
 25/33 A kérdező kommentje:

"Az emberekben benne van a gonoszságra való hajlam. Ha nekem nem hiszed el, hidd el a Bibliának. Ha annak sem hiszed el, akkor hidd el Freudnak."

Ha neki se hiszi, akkor a Stanfordi börtönkíséletnek, vagy a Milgram-kísérletnek.

2015. aug. 10. 21:50
 26/33 anonim ***** válasza:

Teljesen tisztában vagyok vele, hogy vannak felszínes lányok is, olyanokat is ismerek, én is hallottam sztorikat az udvarlóiktól, aztán véletlenül az ő oldalukról is megismertem a történeteket, és rendesen rosszul éreztem magam, hogy akkor most melyikük pártját is fogjam, mikor mindkettőt abszolút átérzem. Azóta próbálok kimaradni minden ilyenből, de mikor jönnek hozzám tanácsért, egyszerűen muszáj nekik megmondanom, hogy gondoljanak bele a másik helyzetébe, utána meg méginkább kétségbe vannak esve, mert már nincs kit hibáztatni. Felszínesség ide vagy oda.

És tisztában vagyok a gonosz hajlammal is, tényleg, de a gonoszsággal bűntudat is együtt jár, csak azt ti nem látjátok, ahogy azt se, hogy gonoszság se csak a nőkben meg az izmos pasikban van.

Illetve még annyit, hogy a visszautasítás okáért nem feltétlenül a srácnak kell hibásnak lennie, annyi külső dolog van egy ember életében a szimpátián-unszimpátián kívül is, hogy el sem hinnétek, nem véletlenül szajkózom, hogy semmi sem ilyen egyszerű. Minden eset más.

2015. aug. 10. 22:21
 27/33 anonim ***** válasza:
# 26 Igen, a bűntudat is együtt jár vele. Kivéve ha az ember pszichopata. Nem azért hoztam fel ezt a példát, hogy magamat sajnáltassam. :)
2015. aug. 10. 22:25
 28/33 anonim ***** válasza:
Én a nők többségében a bűntudat szikráját sem véltem felfedezni, többségük fel sem fogja, hogy a szavaival mennyire bele tud taposni a másik ember lelkébe, mert önmagán kívül nem érdekli semmi. Leszarja, hogy a másik ember mit érez, pláne a férfi... lassan elvárás felénk, hogy nekünk ne legyenek érzelmeink, hanem legyünk rendíthetetlen, macsó, alfahím férfiállatok. Bocs én nem tudok olyan lenni, nekem igenis fáj ha megaláznak, fáj ha semmibe vesznek, fáj ha a káromra mulatnak.
2015. aug. 10. 22:33
 29/33 anonim ***** válasza:

Egyébként azért helytelen az egész érvelésed, mert nem szabad figyelembe venni a körülményeket. A gonosz cselekedet az gonosz cselekedet. Nem számít a nő egyéni háttértörténete. Alapvető, hogy nem rúgunk bele, és nem alázunk meg másokat. Akkor se ha s**r napunk van. Akkor sem, ha mások velünk csinálják ugyanezt. Akkor sem, ha áltatjuk magunkat olyan téveszmékkel, hogy "neked is jobb lesz, ha most kidoblak." Soha.

Javaslom olvasd Immanuel Kant etikáról szóló könyveit. Teljesen át fogod értékelni az egészet.

2015. aug. 10. 22:33
 30/33 anonim ***** válasza:
A 27-es, és a 29-es választ írtam én, a 28-ast nem. :) Csak mert ugyanannyi a százalékunk.
2015. aug. 10. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!