Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek vele? Vélemény? 22L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek vele? Vélemény? 22L

Figyelt kérdés

Az egyik barátom már nagyon régóta kerülget engem, tisztában vagyok vele, hogy kedvel engem, vonzódik hozzám. A kapcsolatunk érdekes, barátság meg nem is. A srácnak van egy rossz kapcsolata.

Én összejönnék vele, mert számomra szimpatikus, de míg együtt vannak, szó sem lehet semmiről.

Sokszor úgy érzem, ragaszkodik valamiért hozzám. Vagyis tudom, hogy miért. Tőlem megkapja azt a figyelmet, amit a párjától nem. De én minden barátomra odafigyelek, meghallgatom, támogatom őket.

Mivel ő taccson van, nagyon értékeli ezt. Egyik pillanatban érzem, hogy vágyik hozzám, de aztán megszólal lelkiismerete, fél valamitől. Sokszor hadakozik önmagával…

Én is félek, hogy csak azért húz hozzám, mert én figyelek rá. Amit nem kap meg otthon… Bár tudom, hogy tetszem neki, kedvel, szóval lehet csak közrejátszik a figyelmem a dologban. Nem akarok lelki szemetesláda lenni…Nem is érzem azt, hogy az lennék, de akarva, akaratlanul megfordul a fejemben ez a verzió is, meg mindenféle verzió. De közben tesz fura, meredek kijelentéseket, amik megcáfolják azt, hogy csupán az lennék.

Hogyan tudnám megállapítani, hogy mégis akkor most mi van? Lelkileg kivan, nem szeretném megbántani sem.

Csodára nem számítok. Legyen boldog. Akivel csak szeretne.

/üzenetben esetleg idézek a szavaiból./

2015. aug. 4. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Viselkedj továbbra is úgy vele, ahogy eddig, de ne tegyél semmit. Várj pár hetet, nézd meg, mi lesz ebből, szakít-e, vagy sem.
2015. aug. 4. 19:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!