Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat egy nő. Mit kezdjek vele? 21/F
Már többször elmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit, de nem érti meg. Szerintem nagyon beteg. Folyton hívogat, akkor olyanokat ír, hogy "tudom, hogy szeretsz, egymásnak vagyunk teremtve"
Igazság szerint egyszer lefeküdtem vele, de én utána tisztáztam, hogy nem akarok semmit, részemről ennyi volt. Kezdek tőle megijedni. :/
Hát, ezaztán a dilemma. Milyen jellegű a csaj? Az eszére lehet hatni, vagy sem? Ha igen, akkor beszéld meg vele, ha nem, akkor meg jogi szankciók.
25/F
Szívből sajnállak.
Tedd féltékennyé. Mondd, hogy megismerkedtél valakivel, akivel boldog vagy.
Ne reagálj az üzeneteire, hívásaira, le is tilthatnád mondjuk.
Vagy mondjuk hívd el direkt valahová, vagy menj oda, ahol biztos, hogy ott lesz( haverral, haverinával) és esetleg megkérdhetnéd, hogy mondja azt a csajnak, hogy álljon le, hagyjon téged békén. De ne alázd meg nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!