Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebook probléma, mihez kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook probléma, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Tudom, gyerekes a kérdésem, de nagyon nyomaszt a helyzet.

Sajnos azt vettem észre, hogy mostmár az a meghatározó, ha valaki kitesz magáról egy képet facebookra...és ez nagyon elszomorít.

Pl. Van egy srác, aki udvarolt, majd eltűnt mint a kámfor...miután kitettem facebookra egy képet, egyből rámírt, és elkezdett keresni.

Az exemnél is ez volt: küldjek neki képeket, és mindig egyre többet kért.

Egy másik srác is rámírt facebookon, hogy küldjek neki smink nélküli képet, holott megmondtam, hogy élőben láthat smink nélkül, de neeeeem, neki KÉP KELL.

Teljesen kivagyok. Én nem facebookon élem az életemet, és egyből kapom a megjegyzéseket, hogy neked miért nincs instagrammod? Miért nem raksz ki képet?

Szépnek tartom magam, persze vannak hibáim, de a külső vélemények alapján annak mondom magamat...mégis, azt vettem észre, hogy a pasiknak már csak az számít, hogy van-e rólam kint kép, vagy sem.

Amint kiraktam, egyből rámírtak, még az is, akivel SOSE beszéltem, és látott élőben.

Most komolyan, ha kiposztolgatok jó képeket, akkor vesznek észre a pasik...?

Ne haragudjatok, teljesen magam alatt vagyok, mert megismrtem egy kedves, aranyos srácot, aki akkor ír rám, ha valamivel(jelen esetben a képpel), felkeltem az érdeklődését.

2015. júl. 2. 15:52
1 2
 1/11 datass ***** válasza:
Ez max azokra az emberekre igaz akik maguk is fb függők.
2015. júl. 2. 15:57
 2/11 Estienne ***** válasza:

Neked komolyan ilyen az igényed? Vagyis olyan faszik után "epekedsz" akiknek ilyen vágyaik és érdeklődésük van? 16 évesen még talán elmegy, de utána...

Jó dolog, hogy nem a facebookon élsz és ettől ne érezd rosszul magad!

2015. júl. 2. 15:59
 3/11 A kérdező kommentje:

A srácról se gondoltam volna, hogy facebook függő.

Még a legjobb barátaim is fent vannak állandóan.

Telefonról, stb.

Múltkor az egyikkel épp chipset ettem, lefotózta a chipset, és elküldte valakinek facen.

Nem találok olyan pasit lassan.

2015. júl. 2. 16:03
 4/11 datass ***** válasza:
Nagyon rossz körökben mozogsz kedves kérdező :)
2015. júl. 2. 16:05
 5/11 Noren1989 ***** válasza:

Itt sokkal jobb pasik vannak, mint fb-on ;)

25/F

Küldhetsz KÉPET

2015. júl. 2. 16:12
 6/11 TallandThin Boy ***** válasza:
Azthiszem kiírtad nagyjából ugyanezt a kérdést nem rég. Szerinted muszáj lesz szelektálnod és elfogadnod, hogy felszínes világban élünk. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
2015. júl. 2. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, akkor vesznek észre a pasik, ha kiposztolsz képeket.

Ezzel jelzed, hogy elérhető vagy.

2015. júl. 2. 16:25
 8/11 anonim válasza:

Lehet, hogy ez egy konzervativ(nak tűnő) ötlet, de:

Gondoltál már arra, hogy egyszerűen törlöd magad a facebookról, és soha vissza se nézel?

Ismerkedj inkább élőben!

2015. júl. 2. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért ha belegondolsz, ez valahol a netes ismerkedés átka. Ha személyesen találkozol valakivel, akkor nyilván nem játszik, mert ott azonnal van külsőről is benyomás.

De - tetszik vagy sem - igenis számít a külső, még ha nem is az a fő dolog. És ha valakivel tök jól elbeszélgetsz, akkor érthető, hogy arcot akar kötni a szimpatikus illetőhöz. Ki előbb, ki később, de teljesen természetes a dolog.

Aztán persze vannak az idióták, akik ráírnak minden csajra, akinek bejön a profilképe, de ezekről nem beszélünk, csak a (többé-kevésbé) átlag férfiakról. :D

Udvarolt, eltűnt, előkerült - mondtad neki előtte, hogy márpedig te nem akarsz képet adni? Ilyenkor azért a másik félben felmerül, hogy ugyan miért is nem akarsz adni, netán olyan ijesztő lennél...? És máris kész a kombinálás, aminek hála inkább lelép, mert az egyszerűbb.

Írtad, hogy exed is mindig képet akart, itt értelemszerűen más van a háttérben. Nekem pl. párom ismerkedésnél egy idő után szinte naponta kérte a képeket. Engem hasonlóan idegesített, mint téged, de itt pl. egyszerűen arról volt szó, hogyha nem találkoztunk, látni akart, és kamera híján neki ez maradt. Meg nyilván volt miről álmodoznia, de ebbe megint ne menjünk bele. :-D

Lényeg a lényeg, az, hogy akivel ismerkedsz, látni szeretne, abból nem következik egyenesen, hogy felszínes lenne. Ha az adott srác a kép előtt is kedves és aranyos volt, akkor pláne. :) Csúnya hasonlat, de a boltban is megnézed, melyik gyümölcsöt veszed meg, hiába egyformán édes mind.

2015. júl. 2. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! Útállom a facebookot ...irhatsz
2015. júl. 3. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!