Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook probléma, mihez kezdjek?
Tudom, gyerekes a kérdésem, de nagyon nyomaszt a helyzet.
Sajnos azt vettem észre, hogy mostmár az a meghatározó, ha valaki kitesz magáról egy képet facebookra...és ez nagyon elszomorít.
Pl. Van egy srác, aki udvarolt, majd eltűnt mint a kámfor...miután kitettem facebookra egy képet, egyből rámírt, és elkezdett keresni.
Az exemnél is ez volt: küldjek neki képeket, és mindig egyre többet kért.
Egy másik srác is rámírt facebookon, hogy küldjek neki smink nélküli képet, holott megmondtam, hogy élőben láthat smink nélkül, de neeeeem, neki KÉP KELL.
Teljesen kivagyok. Én nem facebookon élem az életemet, és egyből kapom a megjegyzéseket, hogy neked miért nincs instagrammod? Miért nem raksz ki képet?
Szépnek tartom magam, persze vannak hibáim, de a külső vélemények alapján annak mondom magamat...mégis, azt vettem észre, hogy a pasiknak már csak az számít, hogy van-e rólam kint kép, vagy sem.
Amint kiraktam, egyből rámírtak, még az is, akivel SOSE beszéltem, és látott élőben.
Most komolyan, ha kiposztolgatok jó képeket, akkor vesznek észre a pasik...?
Ne haragudjatok, teljesen magam alatt vagyok, mert megismrtem egy kedves, aranyos srácot, aki akkor ír rám, ha valamivel(jelen esetben a képpel), felkeltem az érdeklődését.
Na, azert ne legy ilyen szomoru ha kitesz valaki kepet magarol. Tudod hogy vedhetned ki amindennapi szomorkodast? Ha nem nezned a Facebookot!
Ha az is baj, h irnak Neked olyanok akikkel meg nem is talalkoztal akkor ne is jelolj olyanokat vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!