Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek belém szeretett?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belém szeretett? Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Az egyik fiú munkatársammal már hónapok óta jóban vagyok, jót beszélünk, nevetgélünk, mindig rám ír, SMS-t küld, hogy vagyok, mi újság velem. Tény, hogy kedves vagyok vele, meghallgatom,de nem tudnám őt elképzelni,mint pasit. Ezt így nem mondtam meg neki, csak annyit, hogy mivel barátom van, így nyilván nem jöhet szóba. Eleinte azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot, mostanában meg már azt, hogy szeretne komolyat, és velem el tudná képzelni, pedig pár hónapja még nem ezt mondta. Úgy veszem észre, hogy egyre jobban "belém habarodik", egyre többet néz, és könnyen megsértődik,el akar hívni mindig valahova, fel akar hívni, csak azért hogy hallja a hangom. De közben vicceskedve azt mondja, hogy nem szerelmes, csak érez valamit. Próbálom tőle tartani a távolságot, mert bár hiába vagyunk jóban, nem akarom hogy hiú reményeket tápláljon irántam, mivel bírom, így elég nehéz megmondani neki, hogy kopjon már le,mert amúgy emberileg semmi bajom vele.Melóhelyen meg úgyis összefutunk mindig.Ha meg már érez valamit, akkor elég fájdalmas lesz neki, ha megmondom,hogy én nem akarok semmit. A talikat is elutasítom,de folyton újra próbálkozik, elvileg tetszik neki,hogy ellent mondok. Bár nem értem,mit hisz,amikor barátom van...
2015. ápr. 23. 22:49
 1/1 anonim válasza:

Szerintem muszáj lesz neki megmondani,amig jobban beléd nem szeret,mert ha tényleg beléd szeret tényleg nem vakarod le magadról.

Hogyan csináld?

1,Éreztesd vele,hogy csak barát

2,Mond meg neki őszintèn,hogy Figyelj én kedvellek ,de csak barátként.Meg am se lehetne köztünk semmi hisz nekem van pasim akit nagyon szeretek és nem akarom elhagyni.

3.Ne szólj hozzá,de előtte mond neki amig el nem fogadja,hogy nem szereted úgy addig nem foglalkozol vele.

2015. ápr. 27. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!