Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mihez kezdjek? Ugy erzem romba dolt az eletem, hogy felejtsem el?
A baratommal 2 honapot jartunk, minden tokeletes volt,szinte szerelem elso latasra,annyira szep volt minden. Aztan szakitottunk mert elegge lobbanekony vagyok es megelegeltem par dolgot akkoriban es ez ugy egyszerre kizudult. Akkor idot kert, de nem tudtam bekenhagyni, idonkent felkerestem, aztan kivette a kapcsolatot is facebookon, itt feladtam. El akartam felejteni, de nehezen ment, kozben 8 kg-ot fogytam,szenvedtem. Aztan hopp, egy honap utan kb felkeresett.. ujra elkezdtunk beszelgetni, itt romba dolt minden, ujra remenykedtem, ugyan azt ereztem mint regen. Megbeszeltuk hogy talalkozni fogunk, mert nem tudta mit akar, es hogy akkor majd eldonti.. nehezen jott ossze a talalkozo,mert valamiert sosem ert ra. Aztan osszejott, felmentem nalla , es bar en nem igy akartam , de ugy alakult ,hogy lefekudtem vele..mig jartunk csak petting volt , mivel akkor o jart hozzam es itt nem tudtunk mast is csinalni, pedig akkor en is akartam. Most mielott megtortent mondtam azt mondta hogy ne vesszunk mar most ossze,meg milyen regota vartuk mar ezt.. mikozben o pontosan tudta hogy valaki egyszer mar kihasznalt igy, pont elotte, es emlekeztettem ra ,hogy nem akarok megint ugy jarni..
De mostmar tudom csak ezt akarta tollem, mivel miutan megtortent,nem keresett, kozben en irtam neki, de nem igazan valszolt, aztan vegult megmondta hogy o most nem akar kapcsolatot mert megy kulfoldre ..itt kiakadtam ,pedig valahol tudtam hogy ez lesz, o meg ugy tett mintha semmit nem tett volna, es azt mondta hogy hagyjam beken,mert vege mindennek , es egyszeruen igy beszelt velem.. Pedig mielott szakitottunk is volt ugy hogy megy el, de megbeszeltuk hogy egyutt maradunk..
Mostmar mit tehetnek? El akarom felejteni, de nem megy, egesz nap sirok, es egyedul vagyok, annyira faj hogy ezt tette velem ,hogy nem tudom hogy birom ki.
Ja es 18 eves vagyok, de ne gondoljatok ilyen hulye kis pics*nak, mert en tenyleg szeretem/szerettem ezt az embert,es barmit megtettem volna erte .
Esetleg valaki aki hasonlo cipoben volt mar? Vagy valami tanacs?
Hihetetlen de meg ezek ellenere is azt kivanom bar csak visszakaphatnam.
Csaj normalis valaszokat kerek, elore is koszonom .
Persze, alázd csak meg magadat még jobban. Pont azért nem vesznek szarba se titeket, mert az ilyen hulladékok után kapartok.
#1 voltam.
En mar nem kaparok utanna. Probalom lezarni, de nagyon faj, hogy ezt tette velem ,mert nem iyen embernek ismertem meg.
Utalni akarom..
De nem tudom mihez kezdjek,ketesgbe vagyok esve ..
vele olyan tokeletes volt minden, most meg romokban hever minden :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!