Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém? Mit kezdjek most vele?
Van egy fiú barátom aki egy évvel idősebb nálam. Egy suliba járunk és nyáron kavartunk egy rövid ideig, de semmi nem lett belőle, neki nemrég lett is másik barátnője, ami elég rosszul érintett. De nem erről a srácról van szó, hanem egy haverjáról. (Akivel életemben kb. ha ötször találkoztam, nem egy suliba járunk, szóval...) Ez a srác pont jelen volt az egyik nyilvánosabb "kiborulásomnál" és addig piszkált, amig el nem mondtam neki mindent, tehát csúnya szóval élve lelki szemetes volt. Tényleg minden apró részletet elmondtam neki, és nagyon jó volt kiönteni valakinek a szívemet, közben meg észrevétlenül de egyre többet találkoztunk, tehát jóba lettünk. Ma is taliztunk, mert mondta, hogy most neki lenne szüksége segítségre.Gondoltam hogy csajdolog, de amikor közölte, amúgy halál lazán, hogy kezdek neki megtetszeni, konkrétan sokkot kaptam. Nem mondtam neki semmit, illetve azt, hogy várjon, amíg ez az infó eljut az agyamig, meg minden, de ennyi.
Nagyon durván érintett, és még mindig a hatása alatt vagyok és nem tudom, mihez kezdjek. Nagyon-nagyon helyes srác, tényleg, de egyszerűen belegondolni sem tudok, hogy összejöjjek vele, abba pláne, hogy a barátom (akiről az elején írtam) mit szólna ehhez, nagyon össze vagyok zavarodva....
Ti mit gondoltok?
17L, a srác amúgy 19.
Mennyi mindent képesek a férfiak kiállni a szex reményében, hihetetlen.
19-17=2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!