Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztegetem ezzel a fiatalságom? Ti mit gondoltok?
22 éves lány vagyok, már lassan 1 éve élek együtt a párommal, aki most 29. Komolyak a szándékaink, teljes a boldogság, közös jövőt tervezünk.
A minap hazalátogattam szerény kis családomhoz, vissza a szülői fészekbe, ahol egy távol élő rokon telefonban, anyukámtól visszahallva meg apám is egymástól függetlenül mondják, hogy szerintük így elvesztegetem az egyetemi éveimet, a fiatalságom, hát nem kéne most még "vadházasságban" élnem, ráérek arra még.
Én nem érzem azt, hogy elveszne a fiatalságom, azért a párom sem öreg, megyünk rendesen koncertekre, társasággal kocsmázni, kirándulunk sokat, alapvetően élvezzük az életet. Nem tudom eldönteni, hogy most vajon az zavarja apámat (és a rokont), hogy látja, a kicsi lánya lassanként már nem is olyan kicsi, vagy őszintén azt hiszi, hogy ha hetente váltogatnám a "fiúimat", akkor boldogabb vagy legalábbis fiatalosabb életet élek. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy utóbbi esetben mit szólna, de a lényegen nem változtat.
Ti mit gondoltok? Valóban korai lenne 22 évesen elköteleződnöm? Azért azt rólam érdemes tudni a kérdés megválaszolásához, hogy sosem voltam az a nagyon bulizós fajta, nem vonzottak a rövidke kalandok sosem (kíváncsiságból belementem már egyéjszakásba, és nagyon nem jött be, nem az én világom, ennyi nekem bőven elég is volt, hogy ne akarjak többet), a párom mellett meg kifejezetten boldog, kiegyensúlyozott, elégedett vagyok. Jó emberről beszélünk, aki tipikus apuka-figura, gondoskodó, odaadó, satöbbi, biztos nem arról van szó, hogy tőle féltenének, vagy nem kedvelnék, mert nagyon szimpatikus ember. És nem értem, miért nem megnyugtatóbb az apámnak, rokonnak, hogy egy fix, jó ember mellett kötöttem ki (és a jövőben is remélem, hogy mellette maradok), akit ismernek, akiben ők is megbízhatnak, akiről látják, hogy inkább csak jó irányba terelget.
Szerintetek elhamarkodott a dolog? Rossz ötlet és korai? Mi a véleményetek erről?
Előre is köszönöm!
Kérlek foglald össze röviden, kb 4-5 mondatban!
Köszönöm előre is a nép nevében! :)
1: 22 évesen párommal együtt élek.
2: Apám és egy rokonom ennek nem örül, mert még fiatal vagyok, szerintük buliznom kellene
3: A párommal együtt is bulizunk, nem értem a problémájukat.
4: Boldogabb vagyok a párommal együtt, mintha nélküle hetente váltogatnám a partnereimet, az nem az én világom.
5: Szerintetek is korai ilyen fiatalon elkötelezni magam?
Szerintem nem, a te életed, a szülőknek meg semmi közük és beleszólásuk nincs ebbe. Felnőtt nő vagy, 22 éves, van saját életed.
A szüleid pedig lehet, hogy nem fogadták még el, hogy egyedül is képes vagy megélni, megtaláltad a párodat és boldog vagy.
Sokan évekig keresik a nagy őt, te most megtaláltad.
Ne foglalkozz az ő véleményükkel, éld tovább a saját boldog szerelmes életedet. :)
a te életed,nem az övék
jól elvagytok,szeretitek egymást .........ez miért baj mások szemében??
ne foglalkozz mások botor véleményével!!!!!
élj vele együtt és élvezzétek egymást,a boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!