Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy ' töpszli '?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy ' töpszli '?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és ugyancsak egy lány mondta ezt rám. Milyen értelembe mondta és kikre használják ezt a szót ?
2010. márc. 6. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Apró, kis termetű, alacsony.
2010. márc. 6. 12:09
 2/15 A kérdező kommentje:
158 centivel töpszli vagyok ?
2010. márc. 6. 12:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Zsiráf nem vagy de a töpszli viszont nem éppen hízelgő jelző.
2010. márc. 6. 12:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok zsiráf, de nem tudtam, hogy ennyire lenézik a magasságomat ......
2010. márc. 6. 12:18
 5/15 anonim ***** válasza:
kicsi,apró,pici,kis termetű,alacsony,...
2010. márc. 6. 12:30
 6/15 anonim ***** válasza:

Én azt mondom h van aki lenézi, de ne általánosíts!

Valszeg meg akart bántani és azzal tette ami a legfeltűnőbb volt számára.

2010. márc. 6. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
ha ő 5 centivel magasabb nálad, már akkoris beszól h töpszli vagy, mert ilyenek ezek a sulis csajok, nagy ívben szard le
2010. márc. 6. 12:40
 8/15 anonim ***** válasza:

ebben nincs semmi sértő..rám is szokták 157cm vagyok. a barátom szokta mondani, na ő tuti nem bántani akarxD

meg ne sértődj már ezen

9/15 anonim ***** válasza:
én 157 vagyok,és nekem is szokták mondani h kicsi vagyok.(nem azt h töpszli :D) de én szeretem ezt a 157 centimet.mi a hátrány belőle?? semmi! könnyebben találunk magasabb pasit ;)
 10/15 anonim ***** válasza:
az első 12.40-es vagyok. amúgy rám is sokat mondták régebben, aztán általános után pár évvel, egyszer szembejött velem az a 2 csaj akik mindig ezzel csúfoltak, és mind a 2 alacsonyabb volt nálam, pedig rajtuk magassarkú volt. jó nevettem rajtuk, és oda is mentem hozzájuk, h sziasztok, emlékeztek még rám? én vagyok a KIS csaj a suliból. kigúvadtak a szemeik, vicces volt :D
2010. márc. 6. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!