Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy ' töpszli '?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy ' töpszli '?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és ugyancsak egy lány mondta ezt rám. Milyen értelembe mondta és kikre használják ezt a szót ?
2010. márc. 6. 12:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Okéés, köszi nektek !!

Azt hiszem többet sose fogok fennakadni ezen :-) xD

2010. márc. 6. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 155 cm vagyok 16 évesen és rám is sokat mondják!:D sokat csesztetnek a magasságommal de én nem foglalkozom vele!
2010. márc. 6. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 160 cm vagyok. Nekem is beszólnak, de már nem igazán zavar. Az a nő mennyivel néz ki jobban, mennyivel arányosabb, aki pl. 180 cm, vagy e fölött van? Egy nő nem a magasságától számít nőnek! Eva Longoria Nálad is alacsonyabb, mégis a világ egyik legszexisebb nője! A magasság meg a nőiesség nincs összefüggésben egymással!

Ha legközelebb bedumál Neked a csaj, kérdezd meg tőle, milyen az idő odafönt :)

2010. márc. 6. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
LOL 172cm vok, 16 éves és engem is örökké törpéznek... ennek annyi értelme van h néhány segfej (tom h 2g) aki esetlen magasabb nálad és nem jut el a parányi agyába semmi amivel cikizhetne ez jut eszébe.
2010. márc. 6. 15:08
 15/15 anonim ***** válasza:
de nem csak sértésből mondhatja..ez nem is gúnynév..így még kedveskedni is is leeht pl: kis töpszli(kis aranyos)
2010. márc. 6. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!