Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyűlölet célja tulajdonképpen mi, mit akarnak elérni a nőgyűlölők a nőknél?
"Mert azt hittem, ha most nem tetszik, de tudtam róla, hogy jó ember, akkor csak egy kis idő kell, míg megtetszik."
Akko mi a probléma azzal, amit a "nőgyülölők" irnak? Pont ez a lényeg, téged sem érdekel az a hapsi, aki nem teszik, illetve a belső kisugárzásos szöveg csak álszent duma. Ti sem hiszitek el.
De ez még mind semmi, mindezekkel együtt, még anyázzátok is ezeket a srácokat, amikor pontosan tudjátok, h mi a helyzet. Erre kérdeztem rá többször is. Miért kell ez? Választ sosem kaptam.
40%-os neked komoly komplexusaid lehetnek, ha azt hiszed anyázzák a nők a férfiakat, akikkel randiznak.
Apád molesztált, vagy mi fáj ennyire?
Egyébként ezt a kérdést fel lehetne tenni a férfigyűlölő nőkről is, az output csupán annyiban lenne differens, hogy amíg a nőgyűlölő férfi minden nőt elutasít, addig a férfigyűlölő nő azonnal szétrakja a lábát az első csúcsbika vezércsődör szuperhapsinak.
A férfigyűlölet csupán addig tart, amíg a kis vesztes, balszerencsés, szolid, birkatürelmű, tartózkodó, átlagos srácokba bele lehet rúgni. Azt hiszem, a férfigyűlöletről ezzel mindent el is mondtam.
1. kép: aranyos, nekem tetszik (kit érdekel a pattanás)
2. kép: nagyon tetszik, a fogszabályzó jól áll neki
3. kép: ő is tetszik
4. kép: szerintem nem túl fotogén egyéniség, így kép alapján nem tudnám megmondani, de szerintem élőben biztos jobban néz ki, egy találkozó eldöntené (80%, hogy igen).
Persze Ámítástechnika, így van, a férfigyűlölő nők bármikor lefeküdnének egy adonisszal.
Tudod mi a különbség? Az ilyen elb.@szott életű nőgyűlölő kisfiúk, mint te, meg még a kan kutyájukat is meghágnák, mert más nem jut. Meg hát végsősoron attól úgy is több odaadást kapnak, mint a gyűlölt nőktől <3
68: Ez esetben nem kérek elnézést :)
Mert tudhatsz akármennyit a nők elvárásrendszeréről (igen, nálam nagy valószínűséggel jóval többet tudsz róla), de nincs az a megélt életkor, letett diploma, vagy annyi kapcsolat ami után biztosra tudhatnád, hogy egy adott viselkedés az ember veleszületett természetéből, vagy a neveltetéséből és a környezetétől eltanult mintáktól függ. Véleményed nyilván van, mint mindenkine, ki is állsz mellette, ami dicséretes, viszont amikor beleunsz az észérvekbe és nekiállsz magas lóról kiosztani a másikat, hogy mit olvasson és mit ne, az egy elég erős enyhe túlzás. Az meg egyenesen nevetséges, amikor a saját, mindent felülíró élettapasztalatod alapján nekiállsz eldönteni, hogy mi igaz a másik által személyesen tapasztaltakból és mi nem, azt meg ne is említsem, hogy a másik nemét is hajlamos vagy jobban ismerni őnála (igen, még mindig férfi vagyok)
Hogy beszólogattam volna? Minden bizonnyal, tudod bevett szokásom egy interakcióban a másik által megütött hangnemet tartani. Olyan is van-volt persze, hogy én megyek át előbb személyeskedésbe (hangulat kérdése), így a fenti kritika ezen esetekben rám is áll. Azt most nem fogom visszakeresni, hogy az előző flamejeinkben hogy volt, szerintem az is elég, ha a továbbiakban odafigyelek a dologra. Hogy te hogy teszel, az a te belátásodon múlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!