Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyűlölet célja tulajdonképpen mi, mit akarnak
elérni a nőgyűlölők a nőknél?
Na ja, a matriarchális társadalom. Nem érdekes, hogy az atropologusok egyöntetüen állítják, hogy ők aztán nem tudnak oylan társadalmi berendezkedésről beszámolni, ami biztosan matriarchális volt. De hát elég ha kitalál a feminista irodalom egy szót, máris létezik az a valóságban is (na ez a másik ami jellemző a generstudiesre a szemantikai álokoskodás, konkrétan szómágia)
A nők meg azért akarnak befolyást, ami miatt minden ember befolyást szeretni Ugye az emberi természet, az ember "politikai, és gazdasági állat".
2015. júl. 18. 01:05
110: Nem hobbi szinten érdekel és nem is mint kutatási terület, hanem pragmatikus szempontból: magyarázatként a mindennapokban tapasztalható jelenségekre, illetve értékrendként és életfilozófiaként, ami alapján a környezetemhez viszonyulhatok, és mint ilyen, eddig tökéletesen bevált. Ha a két diplomáddal nem tudod megindokolni, hogy ennek ellenére miért hülyeség, akkor tényleg nincs mit tenni. Azt meg nyilván el tudod képzelni, hogy milyen mélyen megérintenek engem a pte társadalomtudományi tanszék szakmai konfliktusai :)
2015. júl. 18. 01:06
Szerintem felesleges vitatkozni, ha annyira tájékozatlan vagy a témában, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy matriarchis társadalmak a mai napig léteznek a világon. Nem tudom melyik antropológiai lapot agy oldalt olvasod, amely szerint ilyenek sosem léteztek, de egy link érdekelne.
2015. júl. 18. 01:08
"hanem pragmatikus szempontból: magyarázatként a mindennapokban tapasztalható jelenségekre, illetve értékrendként és életfilozófiaként, ami alapján a környezetemhez viszonyulhatok, és mint ilyen, eddig tökéletesen bevált."
Aham, azok az elméletek, amik igy csapódnak le a társadalomra, politikai ideológiának hivják. El is érkeztünk arra a pontra, ami miatt én személy szerint agyérgörcsöt kapok. Remélem megmenekül a világ attól, hogy bármikor többségi álláspont legyen ez az ideológia.
2015. júl. 18. 01:10
#111 Hogy élne már a szülei nyakán? Max a szülei házában. Különben igencsak fájna a hátuk. Megint csak a túlzások jönnek. Egyébként meg szerinted hányan élnek a szüleikkel huszonéves korukban? A magyarországi 10%-os munkanélküliségről nem is beszélve.
"matriarchis társadalmak a mai napig léteznek a világon. "
? hol?
[link]
Első találat a google nevű futurisztikus honlapon.
2015. júl. 18. 01:13
amugy találtam egyet, amire a szöveg szerzője izadságszaguan rá akarja huzni, hogy matriarhális,8 konkrétan röhögtem, érzted, egyet birtak felmutatni, a világ egyik legeldugodtabb szegletében, ami ráadásul még igy sem teljes az, aminek látni akarják) de kiváncsi vagyok, hogy te felsorolod e azt a számosat, amire utalgatsz :)
2015. júl. 18. 01:17
ja, na látom 119 es szorgalmasabb volt, még kettöt talált mellé, a horoszkóp rovatban
2015. júl. 18. 01:18
116: A szakmai problémáidnál már csak a politika érdekel kevésbé. A feminizmus elmélete és gondolkodásmódja átláthatóbbá és kezelhetőbbé tette számomra az önmagának lépten-nyomon ellentmondó társadalmat, logikus magyarázatot adott olyan anomáliákra, amik előtt korábban homlokráncolva álltam és csak nagyon nyögvenyelősen tudtam volna kimagyarázni, ha a korábbi elméletekből indulok ki. Lehet, hogy a te magastudományos kirakósodba nem passzol, de az empirikus valóságban csípőből lealáz mindent, amivel korábban találkoztam, a te okfejtéseidet is ideértve. Tarts igénytelennek, de nekem ez elég.
2015. júl. 18. 01:30
Kapcsolódó kérdések: