Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyűlölet célja tulajdonképpen mi, mit akarnak elérni a nőgyűlölők a nőknél?
"Mert esélyt akartam adni a fiúnak"
Mi volt az elsődleges ok, amiért esélyt akartál adni neki?
Te Varacskos barom, te magadnak mondasz ellent, nem tűnt még fel?
a kérdező hülye, mert esélyt ad egy olyannak, aki nem tetszik neki első pillantásra <-> de az összes többi nő meg azért hülye, mert nem ad esélyt, csak a konkrét ideáljának
WTF???
ezt értelmezze már valaki, hogy mégis hogy a bűbánatos fenébe lehet ennyire elképesztően primitív, egymásnak ellentmondó dolgokat állítani?
Ezt írtad:
4 hát ő tényleg kicsit ronda de lehet a lelke szép és finomakat tud főzzni :)
Legközelebb ezt írjad:
4 hát ő tényleg kicsit ronda de lehet a lelke szép és lehet hogy tud finomakat főzni.
:)
"Igen, csakhogy egy faj természete, biológiája az idők során változik. Ezt hívják evolúciónak, tudod, a szó, amivel olyan előszeretettel dobálózol, mióta hallottad a natgeon. :)
Az evolúciónak amúgy is a környezethez való alkalmazkodás a célja, az ember viszont eljutott oda, hogy a környezetét igazítja magához. Tehát a túlélés szolgálatában kialakult paradigmák elvesztették az apropójukat, az emberiség pedig el is kezdte levetkőzni őket, amit te viszont valamiért nem vagy hajlandó elfogadni és feminista konspirációt meg társadalmi konstrukciót (ez is de szép szó, megjegyzem) látsz bele."
Egyrészt nem én látok konstrukciót mindenhol, hanem te (vicc mert épp azért beszélünk erről, mert irtál egy bekezdést ide ebben a tmában /ahogy egyébként korábban is csak akkor szoltam hozzá, ha meglátok valami hasonlót, mert rendkívül kártékonynak tartom, sőt, ha ugy tetszik a legelső lépcsőfoka a valódi , ideologiával alátámasztott nemi alapú ellenségeskedésnek)
Az emberi természetnek vannak állandó elemei. Ami nem evolválódik. Illetve a túlélés ami az evolució lényege, nem az, hogy alkalmazkodjon a környezethez. A hód is alakitja a környezetét, saját erejéhez képest (elrágja a fát mittudomén, ugyanis pont nem nézek natgeot, nekem pl kevés az az az info, hogy a fekete párduc ragadazó, és nagyok a fogai, bár tudom, hogy a te evoluciós felfogásod szerint valójában zöld, és növényevő /ugye elkalmazkodott a környezetéhez)
A lényeg az, hogy azon túl, hogy igen, léteznek társadalmilag konsruált "intézmények" mint pl a házasság, oka van annak, hogy ezeknek a nagyésze felbomlik, sőt, mióta nem jár megkövezéssel, egyéb szankcióval, exponenciálisan nől az elválások száma. (valamelyik topikban ki lett fejtve mi ennek az evolucios oka, gondolom akkor azt is olvastad, igy hadd ne irjam le. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!