Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a férfiak elrettenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiak elrettennek az ilyen nőktől?

Figyelt kérdés

Akik ambíciózusak, konkrét céljaik vannak, karriert építenek, egyrészt mert tásadalmi elvárás, másrészt mert nem szeretnének 20 évesen már gyereket nevelni, akik arra kényszerülnek hogy megtanulják becsavarni egyedül a villanykörtét, akik egyedül csiszolják le a bútort festés előtt, akik megszerelik az elromlott mosógépet, stb mert muszáj.

Igaz, hogy a férfiak a megmentőt akarják játszani, érezni hogy szükség van rájuk a nő mellett, mint igazi hozzáértő férfira? Hogy végezni akarják a férfias feladatukat és elijeszti őket ha a n meg tudja csinálni és "nincs rájuk szükség" vagy mindez csak valami bullshit idióta vélemény amibe ma belefutottam és nem hagy nyugodni?

2015. júl. 15. 23:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát, aki nekem tetszik egy ideje, neki pont imponál, hogy ilyen nő vagyok, egyébként sose aláztam ezzel senkit, de nekem meg imponál, ha elismerik a tudásomat, mert megharcoltam érte, és tetszik, amikor jön, hogy én ezt biztos seperc alatt megoldom. :-) Ő meg másban ügyesebb, mint én, ez pont így jó, nem egy töketlen tróger.

Mondjuk nem azért vagyok ambíciózus meg építek karriert, meg tanultam tovább olyan vonalon, amilyenen, mert bárki is elvárná, vagy mert nem akartam volna huszonévesen gyereket, hanem mert szeretem ezt csinálni, kölyökkorom óta, ha nem szeretném, nem ezt csinálnám, a gyereket meg azzal vállalom be, akit szeretek, nem azért, mert elvárják, hogy szüljek.

Amelyik férfi fél egy ilyen nőtől, annak baj van az önbizalmával.

2015. júl. 16. 01:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Ajtónyitás? :D ez már a bunkóságot súrolja, a hiánya. Egy 8 eves kapcsolatban mar egyaltalan nem varom el, hogy kinyissa nekem az ajtot. Eleg nagykislany vagyok hogy elerjem a kilincset. Persze az elejen, randin, uj etterembe igen, de amugy? Ugyan mar.

Vezetés? - autovezetesre gondoltam. Rengeteg nonek van jogositvanya es ul a parja mellett az anyosulesen mert ugy gondoljak (hibasan) a kormany a ferfi kezebe valo...

2015. júl. 16. 01:16
 13/15 anonim ***** válasza:
"Vezetés? - autovezetesre gondoltam. Rengeteg nonek van jogositvanya es ul a parja mellett az anyosulesen mert ugy gondoljak (hibasan) a kormany a ferfi kezebe valo..." - Azért van olyan férfi, aki hozzá van nőve a kormányhoz. Két autót meg csak azok tartsanak fenn, akik megengedhetik maguknak. :-) Egyik volt osztálytársnőm mesélte, hogy ő igazán az apja halála után tudott elkezdeni rutint szerezni, mert bár korábban megcsinálta a jogsit, de az apja szó szerint hozzá volt nőve a sofőrüléshez. Második autót meg nem tudtak volna fenntartani. Ő egyébként késői gyerek. Szóval miután az apja meghalt, a családi autót ő vette át, évekkel a jogsi megszerzése után.
2015. júl. 16. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés......

Úgy gondolom, hogy egy igazán jó működő párkapcsolat alapja a jó munkamegosztás. Megbízol a párodban annyira, hogy az adott probléma megoldását rábízod, nem beszélsz bele, max annyit kérsz tőle, hogy az igényeidre tekintettel végezze el a feladatot.

Férfiként fontosnak tartom, hogy a párom büszke legyen rám és megbízzon olyan feladatokkal, ami számára és számomra is fontos....mert evvel elismeri a szaktudásomat és hozzáértésemet.....és természetesen ez fordítva is igaz. Nem látok abban semmi problémát, ha egyedül próbál megjavítani egy elromlott készüléket, főleg ha éppen nem tudok segíteni neki. A helyzet az, hogy féltem, nem is kicsit....ezért ha valamiben egy pici veszélyt is érzek inkább lebeszélem róla.

37F

2015. júl. 16. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletes az ilyen nő, ha nemfelszínes, nem anyagias, és néha-néha még igazat is tud mondani. Annak csak örülök ha többet keres, ha sikeresebb, legalább büszke lehetek rá.
2015. júl. 16. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!