Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak elrettennek az ilyen nőktől?
Akik ambíciózusak, konkrét céljaik vannak, karriert építenek, egyrészt mert tásadalmi elvárás, másrészt mert nem szeretnének 20 évesen már gyereket nevelni, akik arra kényszerülnek hogy megtanulják becsavarni egyedül a villanykörtét, akik egyedül csiszolják le a bútort festés előtt, akik megszerelik az elromlott mosógépet, stb mert muszáj.
Igaz, hogy a férfiak a megmentőt akarják játszani, érezni hogy szükség van rájuk a nő mellett, mint igazi hozzáértő férfira? Hogy végezni akarják a férfias feladatukat és elijeszti őket ha a n meg tudja csinálni és "nincs rájuk szükség" vagy mindez csak valami bullshit idióta vélemény amibe ma belefutottam és nem hagy nyugodni?
Ez abszolut ferfifuggo
Vannak azok, akik patyolgatni akarjak a not, akik a hos lovagot jatszak vegig es ajtonyitastol kezdve, vezetesig, izzo csereig mindent megcsinalnak
Es vannak a felvilagosult nyitott ferfiak akiknek epphogy pont az imponal egy noben, ha szorult bele valami tokosseg
nem feltetlenul, hogy a kocsi ala fekszik es lecsereli az olajat, bar az en parom arra is gerjed, mindketten imadjuk az autokat
Szerintem egyre kevesebb az a ferfi aki az ilyentol elretten de biztos van nehany bizonytalan egyed, akik megijednek ha a non nadrag van, de azok talan meg nem ferfiak, csak fiatal fiuk ;)
És a férfi hogyan érzi hogy itt rá márpedig szükség van? Mi alapján?
(lepontozó troll tűnj a kérdésemtől)
3-mas. Miről beszélsz?
Ajtónyitás? :D ez már a bunkóságot súrolja, a hiánya.
Vezetés? Minek a vezetése? Háztartás, vagy autó, vagy minek?
Villanykörte. Ja azt illik tudni kicserélni azért egy nőnek is.
A kérdéshez :ez férfi függő szerintem.
A lényeg,hogy 2 ember között egészséges,egyenrangú kapcsolat legyen.
A férfi legyen udvarias és előzékeny, a nő pedig hagyja a férfit,hogy férfinek érezze magát mellette.
Kompromisszum,kommunikáció.
Döntések,fontos döntések,talán ez a legfontosabb, ebben legyen konszenzus,egyetértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!